دستگاه سیکس پک ساز و شبیه ساز ورزشی داینا ۲۰۱۹

​ این ماساژور شکمی دارای تکنولوژی تحریک الکتریکی عضله یا EMS می باشد.به این صورت که این فرکانس های ملایم به صورت ریتمیک و ملایم و با سیگنال های نزدیک به سیگنال مغز بطور مستقیم وارد ماهیچه شده و به آن قسمت از بدن که نصب کرده اید دستور چربی سوزی و فعالیت ماهیچه و عضله سازی را می دهد.بنابراین ماهیچه ابتدا چربی سوزی کرده و سپس شروع به ساخت عضله و تمرین بدن سازی میکند.ماساژور می تواند کاربردهای مختلفی از جمله برطرف کردن خستگی، کاهش درد عضلات و یا تقویت ماهیچه ها داشته باشد. شما با استفاده درست از ماساژ می توانید از مزایای بی شمار آن بهره مند شده و مشکلات و موارد آزاد دهنده ای که برای تان پیش می آید، رفع نمایید. ​ ​

دستور کباب سیخی روش آماده سازی و پخت کباب سیخی خوشمزه

دستور کباب سیخی روش آماده سازی و پخت کباب سیخی خوشمزه

دستور کباب سیخی روش آمادهسازی و پخت کباب سیخی خوشمزه

کباب سیخی
‌ ‌
مواد لازم:‌‌

فیله مرغ چرخ شده:۳۰۰ گرم‌‌
‌‌‌پیاز آب گرفته شده:یک عدد‌
خامه صبحانه:یک قاشق سوپخوری‌
نمک و فلفل و پودر سیر:به مقدار لازم‌
پودر زعفران:به مقدار لازم‌‌‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌
‌ ‌

گوشت چرخ شده:۳۰۰ گرم‌
پیاز آب گرفته شده:یک عدد‌
خامه صبحانه:یک قاشق سوپخوری‌
نمک و فلفل:به مقدار لازم‌
پودر زعفران:به مقدار لازم‌‌ ‌
کره + روغن سرخ کردنی:۵۰ گرم ‌ ‌

دستور کباب سیخی ,طرز تهی کباب سیخی,  پخت کباب سیخی خوشمزه,مواد لازم کباب سیخی , روش آماده سازی  کباب سیخی,ترفند های پخت کباب سیخی, تهیه کباب سیخی ماهیتابه ای

طرز تهیه:‌

فیله های چرخ شده را به همراه یک عدد پیاز آب گرفته شده،پودر زعفران و ادویه ها ورز می دهیم و در آخر با یک قاشق خامه صبحانه مخلوط می کنیم.برای گوشت نیز همین کار را انجام داده با این تفاوت پودر سیر را حذف می کنیم.‌


?نکته های لازم برای سیخ گرفتن:‌‌‌

سیخ چوبی را با آب مرطوب کرده و فیله های گلوله شده را آماده کنید و نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.و برای گوشت چرخ شده نیز همین کار را انجام دهید با این تفاوت که کمی سایز گلوله را بزرگتر بگیرید که هنگام پخت کوچکتر از گلوله های مرغ نشود.‌و یکی درمیان سیخ بگیرد.‌‌‌ ‌
و انتها و نوک سیخ را با دستمال تمیز کنید و در روغن و کره سرخ کنید.‌ ‌
بعد از گذراندن این مراحل به ماهیتابه مخصوص فر نیاز دارید و کباب را داخل ماهیتابه بگذارید و چند قاشق از روغنی که با ان کباب را سرخ کرده اید روی آن بریزید و مجددا با دستمال انتها و نوک سیخ را تمیز کنید و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد طبقه وسط فر قرار دهید.(البته بسته به فر شما مدت زمان متغیر است و تا حدی داخل فر بگذارید که رنگ آن طلایی شود)‌ ‌ ‌‌‌ ‌ ‌ ‌

ارسال شده در تاریخ 13 آبان 1397 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 306

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است