دستگاه سیکس پک ساز و شبیه ساز ورزشی داینا ۲۰۱۹

​ این ماساژور شکمی دارای تکنولوژی تحریک الکتریکی عضله یا EMS می باشد.به این صورت که این فرکانس های ملایم به صورت ریتمیک و ملایم و با سیگنال های نزدیک به سیگنال مغز بطور مستقیم وارد ماهیچه شده و به آن قسمت از بدن که نصب کرده اید دستور چربی سوزی و فعالیت ماهیچه و عضله سازی را می دهد.بنابراین ماهیچه ابتدا چربی سوزی کرده و سپس شروع به ساخت عضله و تمرین بدن سازی میکند.ماساژور می تواند کاربردهای مختلفی از جمله برطرف کردن خستگی، کاهش درد عضلات و یا تقویت ماهیچه ها داشته باشد. شما با استفاده درست از ماساژ می توانید از مزایای بی شمار آن بهره مند شده و مشکلات و موارد آزاد دهنده ای که برای تان پیش می آید، رفع نمایید. ​ ​

دستور کیک نارگیلی زعفرانی آموزش کیک خوش طعم و خوشرنگ

دستور کیک نارگیلی زعفرانی آموزش کیک خوش طعم و خوشرنگ

دستور کیک نارگیلی زعفرانی آموزش کیک

مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد درشت
شکر ۱ لیوان
روغن مایع کمی بیشتر از یک چهارم لیوان
گلاب به اندازه روغن
وانیل
هل مقداری
آرد یکو نیم پیمانه
بیکینگ پودر نصف ق چ
زعفران غلیظ و دم کشیده ۳ق غ
پودرنارگیل عالی و تازه نصف لیوان

دستور کیک نارگیلی زعفرانی,مواد لازم کیک نارگیلی زعفرانی,تهیه کیک نارگیلی زعفرانی,دستورتهیه کیک نارگیلی ,کیک نارگیلی زعفرانی,روش پخت کیک نارگیلی زعفرانی

دستور کیک نارگیلی زعفرانی
ابتدا تخم مرغها+شکر +وانیل +هل هفت دقیقه +همزن
سپس روغن و گلاب اضافه دودقیقه با همزن
سه ق زعفران غلیط هم اضافه
درآخر آرد و بیکینگ پودر که سه بار الک شدن
در آخر پودر نارگیل اضافه
همزدن به صورت دورانی و آهسته
مخلوط در قالبی که کاغذ روغنی انداختید ریخته
در فر
دما۱۸۰
تایم ۴۵ دقیقه

 

طرز تهیه کیک نارگیلی زعفرانی:

1. فر را روی دمای 60 درجه سانتی گراد تنظیم کنید

 

2. کف قالب میان تهی را چرب کنید.

 

3. کره و شکر را توسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود.

 

4. تخم مرغ ها را دانه به دانه بیفزایید و با سرعت کم همزن مواد را مخلوط کنید. «اجازه دهید هر تخم مرغ به خوبی با سایر مواد ترکیب شود سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید» آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید.

 

5. مواد خشک و شیرنارگیل را به صورت متناوب به سایر مواد اضافه کنید و با سرعت کم همزن برقی بزنید.

 

6. در نهایت پودر نارگیل را اضافه کنید در صورت تمایل میتوانید مقدار پودر نارگیل را تا 8 قاشق سوپ خوری نیز افزایش دهید.

 

7. مایه کیک را درون قالب چرب شده بریزید و به مدت تقریبی 60 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

 

8. بعد از اطمینان از پخت «خلال چوبی ای را به درون قالب کیک ببرید اگر خلال تمیز خارج شد یعنی کیک شما پخته شده» قالب را از فر خارج کنید روی پنجره توری قرار دهید تا خنک شود بعد از 15 دقیقه قالب را برگردانید و مجددا کیک را روی پنجره توری قرار دهید تا به صورت کامل خنک شود.

 

9. در نهایت می‌توانید 4 قاشق سوپ خوری از شیرنارگیل را با 1 یا 2 قاشق سوپ خوری پودر نارگیل مخلوط کنید و روی کیک بریزید.

 

ارسال شده در تاریخ 20 آبان 1397 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 430

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است