دستگاه سیکس پک ساز و شبیه ساز ورزشی داینا ۲۰۱۹

​ این ماساژور شکمی دارای تکنولوژی تحریک الکتریکی عضله یا EMS می باشد.به این صورت که این فرکانس های ملایم به صورت ریتمیک و ملایم و با سیگنال های نزدیک به سیگنال مغز بطور مستقیم وارد ماهیچه شده و به آن قسمت از بدن که نصب کرده اید دستور چربی سوزی و فعالیت ماهیچه و عضله سازی را می دهد.بنابراین ماهیچه ابتدا چربی سوزی کرده و سپس شروع به ساخت عضله و تمرین بدن سازی میکند.ماساژور می تواند کاربردهای مختلفی از جمله برطرف کردن خستگی، کاهش درد عضلات و یا تقویت ماهیچه ها داشته باشد. شما با استفاده درست از ماساژ می توانید از مزایای بی شمار آن بهره مند شده و مشکلات و موارد آزاد دهنده ای که برای تان پیش می آید، رفع نمایید. ​ ​

دسر شیر کاکائو طرز تهیه دسر شیر کاکائو یک دسر ویژه

دسر شیر کاکائو طرز تهیه دسر شیر کاکائو یک دسر ویژه

دسر شیر کاکائو , طرز تهیه دسر شیر کاکائو , یک دسر ویژه , آموزش دسر شیر و کاکائو , دستور تهیه دسر شیر کاکاو, مواد لازم دسر کاکائو , از قالب در آوردن  دسر ,آموزش دسر

مواد لازم:
شیر 2 پیمانه
خامه 100 گرم
پودر ژلاتین دو ق غ
شکر یک سوم پیمانه
پودر کاکائو 3 ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
شکلات تخته ای 100 گرم ✔️من مواد رو دو برابر کردم.

دسر شیر کاکائو , طرز تهیه دسر شیر کاکائو , یک دسر ویژه , آموزش دسر شیر کاکائو , دستور تهیه دسر شیر کاکائو, مواد لازم دسر شیر کاکائو , از قالب در آوردن دسر شیر کاکائو ,آموزش دسر

طرز تهیه:
ابتدا شیر کاکائو را آماده کنید،یعنی 2 لیوان شیر را با 2 ق غ پودر کاکائو مخلوط کنید و بزارید تا گرم بشه و کاکائو حل بشه.وقتی گرم شد شکر را اضافه کنید تا حل بشه.لازم نیست شیر بجوشه.کمی خنک شد ژلاتین بن ماری شده رو بهش اضافه کنید(پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه شیر سرد میریزیم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس به روش بن ماری حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.)ودر آخر خامه را با شکلات تخته ای رنده ای و بن ماری شده رو بهش اضافه کنید.سپس مواد را داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل میکنیم به مدت شش ساعت تا ببندد.البته تا بیشتر بمونه مزش بهتره .
برای خارج کردن دسر از ظرف، لبه های دسر رو با چاقو از ظرف جدا کنید بعد راحت خارج میشه.

طرز تهیه:
ابتدا شیر کاکائو را آماده کنید،یعنی 2 لیوان شیر را با 2 ق غ پودر کاکائو مخلوط کنید و بزارید تا گرم بشه و کاکائو حل بشه.وقتی گرم شد شکر را اضافه کنید تا حل بشه.لازم نیست شیر بجوشه.کمی خنک شد ژلاتین بن ماری شده رو بهش اضافه کنید(پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه شیر سرد میریزیم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس به روش بن ماری حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.)ودر آخر خامه را با شکلات تخته ای رنده ای و بن ماری شده رو بهش اضافه کنید.سپس مواد را داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل میکنیم به مدت شش ساعت تا ببندد.البته تا بیشتر بمونه مزش بهتره .
برای خارج کردن دسر از ظرف، لبه های دسر رو با چاقو از ظرف جدا کنید بعد راحت خارج میشه.

ارسال شده در تاریخ 18 شهریور 1397 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 684

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است