دستگاه سیکس پک ساز و شبیه ساز ورزشی داینا ۲۰۱۹

​ این ماساژور شکمی دارای تکنولوژی تحریک الکتریکی عضله یا EMS می باشد.به این صورت که این فرکانس های ملایم به صورت ریتمیک و ملایم و با سیگنال های نزدیک به سیگنال مغز بطور مستقیم وارد ماهیچه شده و به آن قسمت از بدن که نصب کرده اید دستور چربی سوزی و فعالیت ماهیچه و عضله سازی را می دهد.بنابراین ماهیچه ابتدا چربی سوزی کرده و سپس شروع به ساخت عضله و تمرین بدن سازی میکند.ماساژور می تواند کاربردهای مختلفی از جمله برطرف کردن خستگی، کاهش درد عضلات و یا تقویت ماهیچه ها داشته باشد. شما با استفاده درست از ماساژ می توانید از مزایای بی شمار آن بهره مند شده و مشکلات و موارد آزاد دهنده ای که برای تان پیش می آید، رفع نمایید. ​ ​

دسر قهوه و کاپوچینو و پاناکوتا کاپوچینو دو رنگ به روش آسان و سریع

دسر قهوه و کاپوچینو و پاناکوتا کاپوچینو دو رنگ به روش آسان و سریع

دسر قهوه و کاپوچینو , پاناکوتا کاپوچینو , دسر قهوه , تهیه دسر قهوه و کاپوچینو, طرز تهیه دسر قهوه و کاپوچینو,دسر قهوه ویژه مهمونی,

دسر قهوه و کاپوچینو

دسر قهوه و کاپوچینو , پاناکوتا کاپوچینو , دسر قهوه , تهیه دسر قهوه و کاپوچینو, طرز تهیه دسر قهوه و کاپوچینو,دسر قهوه ویژه مهمونی,

برای این دسر من از قالب قلب که سیلیکونی بود و ظرفیتش دو ونیم لیوان بود استفاده کردم اگه تجربه دسر راه راهو ندارید از قالبی استفاده کنید که دیواره محکمی داشته باشه چون قالب سیلیکونی ایست نداره و کارو سخت میکنه با توجه به ظرفیت قالبتون به دو سری مواد نیاز داریم
برای قسمت تیره که ژله قهوه هست یک و نیم لیوان قهوه اماده کنید البته شیرینتر از حالت طبیعی چون بعد از بستن دسر شیرینیشو کمتر نشون میده و با یک و نیم ق مرباخوری پودر ژلاتین بنماری شده خوب مخلوطش کنید

اما برای پاناکوتا کاپوچینو :
شیر: 1 و نیم لیوان
وانیل: کمی
خامه: ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین: دو ق مرباخوری
شکر: 6 ق غ
پودر کاپو چینو فوری دو بسته

طرز تهیه :
پودر ژلاتینو با کمی آب بنماری کنید بقیه مواد را در قابلمه ریخته،روی شعله متوسط قرار میدهیم تا شکر حل شود،تا حدی که گرم بشه کافیه، نباید بجوشه. در انتها ژلاتین بنماری شده رو هم اضافه کنید وبزارید کنار تا خنک بشه
حالا قالبتونو خیلی کم چرب کنید و توی یک ظرف دیگه به حالت زاویه دار فیکسش کنید که تکون نخوره حالا از مواد ژله قهوه دو ق بریزید تو قالب وبزارید نیم بند بشه بعد از مواد پاناکوتا بریزید به آرومی روی لایه اول و بزارید نیم بند بشه
و همینطور بترتیب ادامه بدید تا قالب پر بشه زاویه قالبو با توجه به شکلی که میخاید دسرتون داشته باشه تنظیم کنید من بعد از هر لایه که میریختم یکم از شیبش کم میکردم دقت کنید موادتون داغ نباشه که لایه ها تو هم حل نشن از طرفی اگه وسط کار (چون چند ساعتی زمان میبره) موادتون بست میتونید فقط چند لحظه رو بخار کتری بزارید و هم بزنید تا باز بشه

ارسال شده در تاریخ 12 اسفند 1396 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 1,078

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است