دسر پان اسپانیا طرز تهیه دسر پان اسپانیا ویژه سفره های رنگین

دسر پان اسپانیا طرز تهیه دسر پان اسپانیا

طرز تهیه دسر پان اسپانیا

دسر پان اسپانیا از دسر های خوشمزه و کاملا مناسب برای مهمانی های ویژه و خاص،سفره خود را با دسر پان اسپانیا جذاب و خوشمزه کنید

دسر پان اسپانیا

دسر پان اسپانیا

پان اسپانیا

مواد لازم :
آرد سفید 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیتر (4پیمانه)
گردوی خرد شده 1/2 پیمانه
موز 2 تا 3 عدد
نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری
وانیل 1/2قاشق چایخوری
کره 50 گرم
بیسکویت1 الی 2 بسته
کاکائو 3 قاشق سوپخوری
خامه 150 گرم
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید.
مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
پودر ژلاتین را در کمی آب سرد حل کنید و بن ماری کنید تا کاملا ذرات ژلاتین حل شود سپس به مایه اضافه کنید.
این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
سپس مایه را از صافی رد کنید .
دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه .
ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم و روی مایه یک لایه موز حلقه شده میچینیم و گردو میپاشیم و دوباره از مایه به رنگ دیگر میریزیم، وبه همین ترتیب ادامه می دهیم .لایه آخر باید از مایه باشد و روش رو با شکلات آب شده و شکلات رنده شده تزئین می کنیم.

 

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2qekloj
نوشته شده توسط در تاریخ 25 بهمن 1396 با موضوع آشپزی | بازدید : 433
مطالب مرتبط