روش تهیه کیک گوشت بسیار لذیذ و خوشمزه با بافتی نرم ولطیف

روش تهیه کیک گوشت دستور پخت آسان و لذیذ

روش تهیه کیک گوشت نیاز به دقت داره تا کیک مورد نظرتان به بهترین بافت و خوشمزه ترین حالتش برسه .مواد اولیه مورد نیاز به راحتی تهیه میشه و در دسترس هستند. دستور تهیه این کیک بسیر ساده است و به راحتی متونید در منزل اون رو آماده کنید.

مواد لازم تهیه کیک گوشت

مواد لازم برای خمیر:
?تخم مرغ 4 عدد
?ماست 1لیوان
?آرد الک شده 2 لیوان
?روغن مایع 1/2 لیوان
?بکینگ پودر 2 ق مرباخوری
?نمک و فلفل به میزان لازم

مواد میانی :
?پیاز درشت 1 عدد
?گوشت چرخ کرده 250-300 گرم
?قارچ به میزان دلخواه
?فلفل دلمه به دلخواه
?فلفل و نمک و ادویه به میزان لازم
?رب گوجه 1 ق غذاخوری
?پنیر پیتزا به میزان لازم

طرز تهیه کیک گوشت

طرز تهیه خمیر کیک گوشت:

تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن با همزن خوب بزنید ، سپس ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید و در نهایت آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و مواد رو خوب مخلوط کنید. مایه نسبتا ” سفتی بدست میاد.

طرز تهیه مواد میانی کیک گوشت :

پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید.گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید.فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید. در واقع سسی شبیه به سس لازانیا درست کنید.
کف یک قالب متوسط رو کاغذ روغنی بذارید و دیواره قالب را چرب کنید.نصف خمیر رو بریزید توی قالب و مواد روبه آرومی روی خمیر پهن کنید و روی اون نصف پنیر رو بریزید. بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بپوشونید.
فر را از قبل گرم کنید. مواد رو به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر قرار بدید تا خمیر خوب بپزه و تا حدی پف کنه.
اجازه بدید دمای کیک کمی پایین بیاد بعد اوو به ظرفتون انتقال بدید و روش را با هرچیزی که دوست دارین تزیین کنید.

نوش جان

 

ارسال شده در تاریخ 2 نوامبر 2019 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی , غذای ایرانی
بازدید : 389
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.