ساعات فیزیولوژیک بدن یا عملکرد بدن در 24 ساعت شبانه روز

ساعات فیزیولوژیک بدن یا عملکرد بدن در 24 ساعت شبانه روز

ساعات فیزیولوژیک بدن از نظر طب چینی:

ساعت A:
ساعت۴صبح؛ دراین ساعت ریه ها فعالیت کامل دارند۰

ریه ها:

از ساعت 3 تا 5 صبح ریه ها شروع بع فعالیت میکنند تا سموم را از بدن دفع کنند.گاهی اوقات دلیل اینکه صبح ها بعد از بیدار شدن سرفه میکنید ، همین است. ریه ها سعی میکنند باقی مانده های همان سموم را خارج کنند.

ساعات فیزیولوژیک بدن,عملکرد بدن در 24 ساعت شبانه روز,تمام اتفاقات بدن در شبانه روز,سیستم عملکرد بدن ,بهترین زمان خواب برای سلامتی ,ساعات کارکرد بدن

ساعت B:
ساعت ۶صبح؛ دراین ساعت روده بزرگ فعالیت دارد۰تخلیه روده بزرگ باید در این ساعت بطور کامل انجام شود۰
:فعالیت بدنی بویژه ورزش درساعات AتاBباعث سلامتی وشادابی می شود۰

روده بزرگ یا کولون:

از ساعت 5 تا 7 صبح زمانی است که کولون بدن شما مواد زاید را از بین میبرد ؛به روده بزرگ خود مقدار متناسبی آب برسانید، تا به کار خود برسند. هرگز صبح ها کافِیین مصرف نکنید، زیرا باعث می شود که آب جذب نشود و عملکرد روده بزرگ را مختل می کند.

ساعت C:
ساعت۸صبح؛ دراین ساعت معده فعالیت خودرا آغاز می کند۰ بنابراین صرف صبحانه دراین ساعت توصیه می شود. ساعات فیزیولوژیک بدن

معده:

از ساعت 7 تا 9 صبح ، معده نیاز به کمی استراحت دارد تا بتواند عملکرد بهتری داسته باشد.با یک وعده غذایی سبک و قابل هضم ، مانند آبمیوه شروع کنید. سعی کنید صبحانه را به موقع بخورید ، چون بدن باید برای شکستن و هضم آن فرصت داشته باشد.

۰

ساعت D:
ساعت۱۰صبح؛ دراین ساعت طحال فعالیت دارد۰غذاپس از هضم به طحال می ریزد،که نباید استرس داشته باشد۰

طحال:

از 9 تا 11 صبح زمانی ایت که بدن پاک سازی و فعال میشود و کمک میکند تا سیستم ایمنی بدن با تولید آنتی بادی در برابر آلرژی و عفونت مبارزه کند.اگر طحال شما در موقعیت خوبی قرار نگرفته باشد، ممکن است که به طور مرتب آسیب ببیند، زیرا قادر به مقابله با حمله های میکروسکوپی در بدن نخواهید بود.

ساعت E:
ساعت۱۲ظهر؛ این ساعت اوج فعالیت قلب است۰استرس نداشته باشید تاقلبتان خوب کار کند۰

قلب:

از ساعت 11 صبح تا 1 بعد از ظهر، زمانی است که قلب برای تعمیر کردن و پاک کردن پلاک روزانه ، کلسترول دریافت میکند. این،فعال ترین زمان قلب در تمام طول روز است و طبق تحقیقات 70 درصد حملات قلبی در این ساعت ها رخ میدهد.

با یک شیوه زندگی ناسالم ، قلب در طول فرآینده تعمیرات خود با حمله مواجه میشود بنابراین، مراقبت از قلب و خوردن غذا های سالم به خصوص در این ساعات بسیار مهم و ضرور است.

ساعتF:
ساعت۲بعدازظهر:clock2:؛ دراین ساعت روده کوچک فعالیت کاملی دارد۰

روده کوچک:

از ساعت 1 ظهر تا 3 بعد از ظهر، روده کوچک کار هضم را انجام میدهد. اگر در این ساعات احساس متورم بودن یا سوزش سر دل دارید، ممکن است به دلیل ناراحتی ایجاد شده در روده کوچک در طول پروسه هضم باشد.شما باید رژیم غذایی مناسب را رعایت کنید تا روده بتواند به طور کامل آن را هضم کند.

ساعت G:
ساعت۴بعدازظهر::؛ مثانه دراین ساعت فعالیت دارد۰

کلیه ها و مثانه:

از 3 بعد از ظهر تا 7 غروب سیستم ادراری کار میکند آنها خون را پاک و تصفیه میکنند و باعث فعال شدن سیستم ایمنی بدن میشوند.ممکن است که در این ساعات احساس خستگی کنید و نیاز به چرت زدن داشته باشید ؛ در این مدت شکم خود را با مواد غذایی نا به جا یا نوشابه های گاز دار پر نکنید زیرا ممکن است باعث ایجاد اختلال در کار تعمیر سیستم ادراری شوید. ساعات فیزیولوژیک بدن

ساعت H:
ساعت۶عصر ؛ دراین ساعت کلیه هافعالیت کاملی دارند۰

پانکراس:

از ساعت 7 غروب تا 9 شب، پانکراس و کلیه ها هر دو با هم کار میکنند.پانکراس کربو هیدرات ها را به شکر تبدیل میکند.اگر در این ساعات احساس خواب آلودگی داشتید، شاید به دلیل این باشد که بدن میخواهد شما متوقف شوید و پانکراس بتواند به کار خود ادامه دهد.

ساعت I:
ساعت۸شب؛ دراین ساعت مغز فعالیت دارد۰درواقع مغز در حال پردازش فعالیتهای روزانه است۰

رگ های خونی شریانی:

از ساعت 9 تا11 شب، سیستم عروقی شروع به تعمیر میکند. ممکن است در این زمان احساس سر درد ، خستگی و خواب آلودگی داشته باشید پس بهتر است که بخوابید تا رگ های خونی زمان کافی برای تعمیر خود داشته باشند.بعد از همه ، آنها نیاز به حمل و انتقال خون به قسمت های مختلف بدن دارند و ضعیف بودن میتواند رگ های خونی را دچار مشکل کنند.

ساعت J:
ساعت۱۰شب؛ نخاع دراین ساعت فعالیت دارد۰بین ساعات۸تا۱۰شب عبادت خوبی داشته باشید۰

ساعت K:
ساعت۱۲شب؛ دراین ساعت کیسه صفرا فعالیت دارد۰

کبد و کیسه صفرا:

از ساعت 11 شب تا 3 صبح کیسه صفرا و کبد ،کار خود را برای حذف سموم انجام میدهند.اگر در این ساعات احساس ناخوشایندی داشته باشید، متوجه میشوید که کبد به درستی کار نمیکند و نشان میدهد که باید برخی اصلاحات در رژیم غذایی و شیوه زندگیتان انجام شود.

ساعت L:
ساعت۲نیمه شب؛ دراین ساعت کبدفعالیت بطور کامل است

فعالیت کیسه صفراوکبد بین ساعات ۱۲ تا۲نیمه شب است که درطب سنتی بیدار ماندن دراین ساعات منع شده است زیرا سبب بالا رفتن سوداوصفرا شده وامراض بسیاری مثل سنگ کیسه صفرا را بوجود می آورد۰

فعالیت بدن درطب سنتی بین ساعات AتاBیعنی۶صبح تا۶عصر توصیه شده است ووعده های غذایی نیز در این ساعات تاکید شده است۰
هریک ساعت خواب شبانه قبل از نیمه شب شرعی برابر سه ساعت خواب شبانه بر روی بدن تاثیر دارد۰

ارسال شده در تاریخ 11 ژوئن 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع مطلب علمی
بازدید : 1,170
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.