شیرینی اسکار روش پخت شیرینی اسکار یک شیرینی مخصوص سفره پذیرایی عید

شیرینی اسکار روش پخت شیرینی اسکار یک شیرینی مخصوص سفره پذیرایی عید

شیرینی اسکار  , روش پخت شیرینی , یک شیرینی مخصوص سفره عید , شیرینی پذیرایی عید, طرز تهیه شیرینی , روش پخت شیرینی اسکار یک شیرینی م

شیرینی_اسکار کره 200گرم

کره 200گرم
پودر قند ۱۴۰ گرم
ارد ۳۰۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر هل ۱ ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا می کنیم
کره و پودر قند رو خوب باهمزن می زنیم تا کرم رنگ شود
زرده ها رو به همراه هل و وانیل اضافه می کنیم و باهمزن میزنیم
در انتها ارد رو اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود ،این خمیر کمی حالت چسبندگی دارد زیاد آرد نریزید که سفت میشه. خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و نیم ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم .
بعد به اندازه ی یه گردوکوچک از خمیر برمی داریم وتوی دست گرد می کنیم
خمیرها رو داخل سفیده تخم مرغ می زنیم و بعد داخل پودر گردو یا نارگیل یا پسته یا انواع خرده مغزها میزنیم
شیرینی ها رو داخل سینی قرار میدهیم
فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده ، مدت پخت حدودا ۲۰ دقیقه یا تازمانی که دوره لبه ی پایین شیرینی ها کمی طلایی شوند
بعد پخت صبر می کنیم تا خنک شود. سپس با یک کاردک از سینی جدا می کنیم

ارسال شده در تاریخ 11 مارس 2018 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 2,901
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.