طرزتهیه سوپ سفید دارای طعم بینظیر با آماده سازی سریع
طرزتهیه سوپ سفید دارای طعم بینظیر با آماده سازی سریع
طرزتهیه سوپ سفید ,سوپ سفیدبا طعم بینظیر, آماده سازی سریع سوپ سفید ,مواد لازم برای تهیه سوپ خوشمزه سفید , طرزتهیه سوپ جو سفید با طعم بینظیر,سوپ خامه ای سفید
?جو : یک پیمانه
آب گوشت یا مرغ : 5 پیمانه
هویج : یک عدد رنده شده یا خرد شده
خامه : یک دوم پیمانه
شیر : 2 پیمانه
نمک ، فلفل : به میزان لازم
جعفری : کمی ، خرد شده
?جو را از قبل خیس کرده، حدود دو ساعت با 8 پیمانه آب بپزید تا کاملا پخته و نرم شود. آب گوشت یا مرغ را با هویج و جو مخلوط کرده ، حدود نیم ساعت دیگر بپزید . سپس شیر گرم کرده را به آن اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید تا سوپ جا بیافتد . نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید . در انتها سوپ را با خامه مخلوط کرده ، همراه با کمی جعفری سرو کنید
?سوپ جو با آب مرغ خوشمزه تر می شود چون آب مرغ بی رنگ است برای سوپ سفید جو مناسب تره.
هویج نگینی خرد شده برای سوپ مناسب تره رنگ سوپ را سفیدتر نگه می داره.
جو حتما باید خوب بپزد و لعاب بیندازد.
شیررا گرم کنید چون اگر شیر سرد را در سوپ بریزید شیر می برد ولی وقتی حرارت آن با سوپ برابر باشد دیگر سوپ بریده و اصطلاحاً (بره بره ) نمی شه.
برای غلیظ شدن سوپ می توانید 2 قاشق سوپخوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ اضافه کنید.
از قرص عصاره ی مرغ نیز می توانید برای تهیه سوپ جو استفاده کنید.
خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ اضافه کنید.
جعفری را خیلی ریز کنید طوری که آب نیندازد سپس روی سوپ بریزید.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه آش دندونی برای کودکان به همراه تزیین زیبا
- طرز تهیه مافین چیزبرگر فینگر فود عالی به وقت مهمانی
- طرز تهیه ریگاتونی ایتالی با پاستا ریگاتونی غذای خوشمزه و مدرن
- دستور پف پفی مارشمالو تهیه پف پفی با دستور خانگی و خیلی خوشمزه
- نکات پخت شله زرد آموزش نکات ریز و مهم پخت شله زرد
- طرز تهیه همبرگر خانگی با نکات طلایی برای یک برگر عالی