طرز تهیه باسترما پلو از غذاهای ترکی و محلی آستارا اردبیل
طرز تهیه باسترما پلو از غذاهای ترکی و محلی آستارا اردبیل
طرز تهیه باسترما پلو
باستیرما پلو یا ته چین
یه نوع ته چین هست که مرغ رو درسته زیر پلو قرار میدیم.
تا همراه با دم کشیدن برنج مرغمون هم پخته میشه..
باسترما به معنی دفن شده است.
غذای آستارا واردبیل هستش.
زعفرون دم کرده یا خشک فرقی نمیکنه مهم اینه که دستت نلرزه تا میتونی بریز… ? ?
مواد لازم در طرز تهیه باسترما پلو
مرغ سینه و ران به تعداد نفرات
نمک
برنج چلو کش شده
سیب زمینی
خوب ترجیحاً مرغ تازه باشه بهتره. ولی فریزری هم میشه که یخش آب شده باشه ومرغتون کاملا تمیز شسته بشه والبته آبش کاملاً خشک شده باشه، برنج مون رو که آبکش کردیم کنار میذاریم، کف قابلمه روغن میریزیم، نمک میپاشیم وزعفران میریزیم، شعله مون هم روشنه…
مرغ ها رو میچینیم وتمام جاهای خالی رو سیب زمینی میچینیم…
روی مرغ ها کمی نمک وبرنج چلو کش شده رو میریزیم وکمی فشردش میکنیم (نکته مهم اینه که هیچ آبی برای دم کشیدن برنج نمیریزید اصلاً) ?
حرارتمون رو روی خیلی کم تنظیم میکنیم ویک ساعت و نیم زمان میدیم تا اینکه مرغها ته ظرف کاملا پخته بشه وبرشته بشه. فقط زمانی که دم داد وبخار بلند شد کمی زعفران با روغن یا کره میریزیم روی پلو.
این غذا خیلی لذیذه، درست کنید و لذت ببرید.
تکرار: باسترما پلو
روی مرغ ها کمی نمک وبرنج چلو کش شده رو میریزیم وکمی فشردش میکنیم (نکته مهم اینه که هیچ آبی برای دم کشیدن برنج نمیریزید اصلاً) ?
حرارتمون رو روی خیلی کم تنظیم میکنیم ویک ساعت و نیم زمان میدیم تا اینکه مرغها ته ظرف کاملا پخته بشه وبرشته بشه. فقط زمانی که دم داد وبخار بلند شد کمی زعفران با روغن یا کره میریزیم روی پلو. غذای خوشمزه و لذیذ ترکی نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- دمی رشته با عدس آموزش انواع غذاهای سنتی با رشته پلویی
- پیچاق قیمه اردبیل طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیل ⛱ غذای سنتی و محلی اردبیل
- دستور پخت سوپ گشنیز غذایی مفید و سبک برای کودکان و بزرگسالان
- طرز تهیه میرزا قاسمی غذای خوشمزه سنتی و محلی گیلان زمین
- طرز تهیه حلوا اوماج با شیر بسیار مقوی و خوشمزه مجلسی
- طرز تهیه کباب زردک آموزش شامی محلی و مخصوص اصفهانی
باستیرما غذای آستاراست غذای اردبیل نیست در ضمن شاید نزدیکی و عبور از آستارا به اردبیل باعث شده چنین تصوری پیش بیاد باید عرض کنم آستارا مال استان گیلان است و تنوع غذایی در گیلان موج می زند غذای اردبیل پیچاق قیمه هستش