طرز تهیه بامیه اشکی یک‌مدل بامیه ترکیه ای بسیار ترد و کرانچی

طرز تهیه بامیه اشکی یک‌مدل بامیه ترکیه ای بسیار ترد و کرانچی

طرز تهیه بامیه اشکی

یک‌مدل بامیه ترکیه ای که کمی دستورش با بامیه خودمون فرق داره
خیالتان راحت دستور عالی و بازاری بامیه خودمون …زولبیا و گوشفیل رو حتما میزارم تو خود ماه رمضان
این چون کمی با بامیه سنتی خودمون فرق داره گفتم الان بزارم
بسیار ترد و کرانچی و عالیه..خیلی خیلی خوشمزه و راحته

طرز تهیه بامیه اشکی ,تهیه بامیه اشکی, یک‌مدل بامیه ترکیه ای ,بامیه ترکیه ای بسیار ترد و کرانچی,موادلازم تهیه بامیه ترکیه ای,دستور بامیه اشکی تردو خوشمزه
شکلش هم خیلی شیکه
بامیه اشکی
مواد لازم:یک و یک چهارم لیوان آرد
یک لیوان آب
نصف قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری کره
یک ق غ سرخالی آرد سمولینا(از لوازم قنادی تهیه کنید )
یک ق غ سر خالی نشاسته پودری (نشاسته گندم یا ذرت فرق نمیکند)
دو عدد عدد تخم مرغ
مواد لازم برای شربت:
دو لیوان شکر .یک لیوان آب.یک ق چ آبلیمو تازه.دو ق غ گلاب .یک ق غ زعفران دمکرده
ابتدا برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید شعله باید خیلی خیلی کم باشه تا به آرومی شکر حل بشه و شربت قوام پیدا کنه .تقریبا نیم ساعت زمان میبره شکر حل بشه حتما شعله کم باشه نزدیک به خاموش کردن آبلیمو را اضافه کنید و را خاموش کنید و شربت را کنار بذارید خنک شود.
برای خمیر بامیه، آب ، شکر ، کره را داخل قابلمه ای بریزید و بجوشانید. وقتی جوشید حرارت را کم کنید و آرد را داخل قابلمه بریزید. با قاشق و در حالی که له میکنید هم بزنید . حدود چهار دقیقه هم بزنید و بپزید. سپس از روی گاز بردارید و کنار بذارید ولرم شود.

طرز تهیه بامیه اشکی ,تهیه بامیه اشکی, یک‌مدل بامیه ترکیه ای ,بامیه ترکیه ای بسیار ترد و کرانچی,موادلازم تهیه بامیه ترکیه ای,دستور بامیه اشکی تردو خوشمزه

سپس ایرمیک و نشاسته را اضافه کنید و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با دست ورز بدید.. خمیر آماده شده را داخل قیف بریزید. روغن را داخل ماهیتابه ای بریزید. روغن باید سرد باشد. خمیر را با قیف طبق عکس شکل بدین داخل روغن با فاصله شکل بدید 

طرز تهیه بامیه اشکی ,تهیه بامیه اشکی, یک‌مدل بامیه ترکیه ای ,بامیه ترکیه ای بسیار ترد و کرانچی,موادلازم تهیه بامیه ترکیه ای,دستور بامیه اشکی تردو خوشمزه

وقتی ماهیتابه پر شد را روشن کنید شعله باید کاملا ملایم باشه تا خوب بپزه و شروع به سرخ کردن کنید موقع پخت پف میکنند برای همین باید با فاصله باشند. . هر چقدر آرام سرخ شود ترد تر میشود. بعد از بیرون آوردن از روغن داخل شربت سرد بندازید و سه چهار دقیقه داخل شربت پشت و رو کنید و داخل بشقاب بذارید.میتوانید با پسته تزیین کنید.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2UOcKdE
نوشته شده توسط در تاریخ 10 اردیبهشت 1398 با موضوع شیرینی | بازدید : 129
مطالب مرتبط
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *