طرز تهیه بامیه خونگی با دستور پخت بسیار آسان و خوشمزه
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
طرز تهیه بامیه خونگی جدیدترین دستور پخت راحت
طرز تهیه بامیه خونگی مخصوص ماه مبارک رمضان بهترین روش برای پخت بامیه خانگی جهت روزه داران عزیز مواد لازم برای درست کردن بامیه خوشمزه را در قسمت شیرینی و آشپزی ایران پاتوق آمورش می دهیم
بامیه خونگی مخصوص ماه رمضان
عزیزان اگر نکات رو رعایت کنید میتونید تو خونه نون بهترین بامیه رو درست کنید
مهمترین قسمت بامیه پختن خمیر رو گازه که باید با شعله کم پخته بشه وآب درون خمیر تبخیر بشه
شهد هم تو کیفیت بامیه خیلی تاثیر داره آگه به خوبی قوام نیومده باشه بامیه نرم میشه آگه زیادی قوام بیاد شکرک میزنه
بامیه چون تخم مرغ داره روغنش کف میکنه سعی کنید از قابلمه با ارتفاع بلند برای سرخ کردن استفاده کنید
آگه میخواید بامیه وزولبیا درست کنید دقت کنید با روغنی که توش زولبیا درست میتونید بامیه درست کنید ولی تو روغن بامیه نمیتونید زولبیا درست کنید
بامیه های که بعد از چند ساعت نرم میشن به خوبی رو گاز پخته نمیشن ویا شهد بخوبی قوام نیومده ویا با شعله بالا سرخ شدن
برای درست کردن بامیه حتما از قیف پارچه ای استفاده کنید .چون خمیر کمی سفته احتمال پاره شدن قیف داره
قیف پارچه ای من خونه نبود مجبور شدم از قیف پلاستیکی استفاده کنم ماسوره رو استوری میزارم
بهتره از ترازو استفاده کنید آگه ندارید از لیوان دسته دار فرانسه
آرد سفید قنادی۱۵۰ گرم یا یک لیوان دسته دار فرانسه
آب ۲۴۰ گرم یا یک لیوان پر لبالب
کره یا روغن جامد بیست گرم
تخم مرغ درشت دو عدد ، عسل یا شهد یک قاشق از همون شهدی که درست کردید بریزید واسه قهوه ای شدن رنگ بامیه هست دوست دارید بامیه زرد رنگ باشه نریزید
طرز تهیه بامیه خونگی
برای بامیه خونگی من از قیف شیرینی بهشتی استفاده کردم
آب وکره رو شعله گاز بزارید تا حبابهای ریزی بزنه حباب که زد آرد الک شده رو یک دفعه بهش اضافه کنید بهتره از قابلمه تفلون استفاده کنید آرد رو که اضافه کردید به سرعت بزنید تا خوب مخلوط شه شعله رو کم کنید ومدام با پشت قاشق چوبی هم بزنید وتکه تکه کنید تتا خوب پخته بشه وآب درون خمیر تبخیر بشه حدود هشت تا ده دقیقه زمان میبره سپس به ظرف دیگه منتقل کنید تا از داغی بیقته سرد نشه فقط از داغی بیقته شهد یا عسل اضافه کنید تخم مرغ اولی بهش اضافه کنید وحدود یک دقیقه با همزن بزنید تا تخم مرغ به خورد خمیر بره تخم مرغ دومی بزنید وباز با هم زن بزنید آگه دیدید خمیر حالت چسپناک داره کافیه ولی مال من کمی سفت بود یک تخم مرغی رو تو یک پیاله شکستم وبا چنگال هم زدم ویک قاشق از این تخم مرغ بهش اضافه کردم ودوباره زدم تو قیف ریختم
روغن بامیه حتمااا سرد باشه بعد از اینکه قیف زدید بزارید رو گاز با شعله متوسط تا خوب سرخ بشن
وقتی سرخ شدن فوری بریزید داخل شهد سرد دو یا سه دقیقه بزارید تا شهد به خوردش بره از شهد بیرون اورده
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه بستنی معجون خونگی بسیارخوش طعم و تریین عالی
- طرز تهیه کیک کدو با مویز و گردو کیکی ویژه ایده برای شب یلدا
- طرز تهیه کیک قرمز مخملی مناسب برای تولد و جشن های عاشقانه
- طرز تهیه باقلوا دروغی باقلوای خوشمزه و خوش عطر
- طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی با دستور مرحله ای
- طرز تهیه کیک لوتوس آموزش مرحله به مرحله با پودر بیسکویت