طرز تهیه بستنی زمستونی خانگی بانکات و ترفندهای عالی

طرز تهیه بستنی زمستونی خانگی بانکات و ترفندها

طرز تهیه بستنی زمستونی

بستنی_زمستونی
.
مواد لازم :
۴ عدد سفیده تخم مرغ
پودر قند ۱ لیوان (پودر شکر جایگزین نکنین)
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای(من مدل تلخ مارک پارمیدا ۳بسته تمام استفاده کردم)
شکلات تزیینی
قیف
ماسوره ساده(بزرگ)
وانیل نوک قاشق
قالب گرد
نان میکادو ۲ ورق
(پودر تارتار)اگه بزنین خیلی خوبه(من نزدم)

 طرز تهیه بستنی زمستونی,بستنی زمستانی خانگی تهیه بستنی زمستونی خانگی, مواد لازم بستنی زمستونی,دستور بستنی زمستونی نکات و ترفندهای تهیه بستنی زمستونی,

طرز تهیه بستنی زمستونی :
اول از همه سفیده های تخم مرغ رو با همزن برقی دور آهسته ۱۵ ثانیه بزنین،بعد دور تند کنین به مدت ۲ دقیقه تا حسابی پف کنه و سفید بشه،تا حدی که وقتی کاسه رو برمیگردونین نریزه بیرون،بعد پودر قند رو در ۳ مرحله اضافه و با دور تند هم بزنین،سر آخر موادمون باید مث خامه سفت و فرم دار بشه ، وانیل رو هم اضافه میکنیم ، پودر ژلاتین رو با چند قطره آب بن ماری کرده و بهش اضافه میکنیم،دوباره هم میزنیم،(اگه پودز تارتار داشتین اینجا اضافه کنین،این پودر سفیده تخم مرغ رو سفت تر و فرم دار تر میکنه،لوازم قنادی فروشی ها دارن)،حالا نام میکادو هارو قالب میزنیم ، بعد قیف و ماسورمون رو آماده میکنیم موادمون رو داخلش میریزیم و موادمون رو با قیف روی نون ها میریزیم میزاریم یخچال به مدت ۵ ساعت یا فریزر به مدت یک ساعت(اگه فریزر میزارین چک کنین که یخ نزنه)،توی این فاصله شکلات تخته ای هامون رو بن ماری میکنیم و میزاریم سرد بشه(ولرم رو به سردی)،بستنی هارو از یخچال درمیاریم(باید سفت شده باشن)،از مایع شکلات میریزیم روش و بعد روش شکلات تزیینی میریزیم و دوباره میزاریم یخچال به مدت نیم ساعت یا فریزر به مدت یک ربع،بعد از این تایم بستنی ها حاضره(من داخل فیلم واسه شکلات پاشی از الک استفاده کردم تا شکلات هایی که زیرش ریخته میشه رو دوباره بشه استفاده کرد).

طرز تهیه بستنی زمستونی,بستنی زمستانی خانگی تهیه بستنی زمستونی خانگی, مواد لازم بستنی زمستونی,دستور بستنی زمستونی نکات و ترفندهای تهیه بستنی زمستونی,
نکات طرز تهیه بستنی زمستونی بچه ها سفیده ی خامِ تخم مرغ تعجب زده نکنه شمارو
چون رویال آیسینگ روی بیسکوییت های تزیینی هم از همین سفیده ی خام درست میشه???
❌همه ی نکات رعایت بشه موقع پخت

ارسال شده در تاریخ 4 دسامبر 2018 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 1,573
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.