طرز تهیه بیسکوییت ژله ای خانگی و آموزش ژله بریلو خونگی

طرز تهیه بیسکوییت ژله ای خانگی و دستور تهیه ژله بریلو

طرز تهیه بیسکوییت ژله ای  این بیسکوییت ها فر نمیخواد همزن نمیخواد حتی بکینگ پودر هم نمیخواد در ضمن قالب خاصی هم نمیخواد فقط یک مداد میخوایم که تهش سلفون میپیچیم…دیگه دیدین چقدر بدون قر و فر ??? چه دلبرای ناز و جذابی
تازه نمیدونین چقدر راحت به قیافه ی قرتی شون نگاه نکنید
برای قسمت های سوراخ شده من از ژله بریلو خانگی استفاده کردم که تو پنج دقیقه آماده است براتون فیلم تمام مراحل تهیه بریلو و بیسکوییت رو گذاشتم
به غیر بریلو می تونید با شکلات آب شده یا مارمالاد هم پر کنید دیگه خیلی تنبلی تون میاد اصلا سوراخ نکنید ??همینجوری ساده درست کنید

مواد لازم برای بیست عدد

تخم مرغ یک عدد
پودر قند یا پودر شکر نصف لیوان (شکر رو آسیاب کنید و الک کنید)
کره صد گرم
آرد برنج یک‌سوم لیوان(می تونید به جاش آرد قنادی بزنید نصف لیوان)
آرد قنادی یک لیوان
وانیل نوک ق چ

دستور آماده سازی بیسکوییت ژله ای

ابتدا کره و وانیل و پودر قند رو مخلوط با چنگال بزنید یکدست بشه بعد تخم مرغ رو اضافه کنید یکدست شد آرد برنج رو بزنید و آرد قنادی رو هم اضافه کنید با نوک انگشتان ورز بدین خمیر جمع بشه .از خمیر گلوله های اندازه گردو برمی داریم گرد میکنیم بعد با مداد یک تهش رو سلفون پیچیدیم حفره ایجاد میکنیم مثل عکس کف قالب یا تابه رو چرب میکنیم بیسکوییت رو روش میزلریم
روش پخت روی گاز. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست میکنید دمکنی بزارید یک ربع زمان پخت میخواد بعد این زمان آماده است بزارید خنک بشه بعد از قالب خارج کنید
روش پخت داخل فر. فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزارین داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت یک ربع زمان پخت میخواد بعد این زمان آماده است بزارید خنک بشه بعد از قالب خارج کنید.

طرز تهیه بیسکوییت ژله ای
بعد خنک شدن ژله بریلو رو با قیف داخلش میزنیم مثل عکس
طرز تهیه ژله بریلو
نشاسته ذرت یا نشاسته گندم پودری یک ق غ
آب یک سوم لیوان
آب لیمو طبیعی یک ق غ
شکر یک چهارم لیوان
نشاسته ذرت و دو ق غ از آب سرد رو مخلوط میکنیم باقی آب و شکر رو روی حرارت ملایم قرار می دهیم حتما شعله کم باشه بعد از حل شدن شکر ، مخلوط نشاسته و آب و آبلیمو را به شکر وآب اضافه می کنیم مدام هم می زنینم تا غلیظ شود .بعد از غلیظ شدن مواد را از روی حرارت بر می داریم ، می گذاریم خنک شود سپس رنگ دلخواه را به ان اضافه می کنیم . این ژله 5 دقیقه ای آماده می شود.

 

ارسال شده در تاریخ 7 نوامبر 2019 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 48
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است