طرز تهیه تارت سبزیجات آموزش انواع تارت سبزیجات

طرز تهیه تارت سبزیجات آموزش انواع تارت سبزیجات

طرز تهیه تارت سبزیجات

تارت سبزیجات
‌‌‌
مواد لازم
ذرت بخارپز : ۱ و نیم پیمانه
هویج نگینى بخارپز : ۱/۲ پیمانه
نخودفرنگى بخارپز : ۱ پیمانه سرخالى
پنیرپیتزا : ۱ پیمانه پر
نمک،فلفل،پودرآویشن،پودرسیر : به میزان دلخواه
نان تارت : به میزان لازم
کره گیاهى : ۵۰ گرم یا به میزان دلخواه

طرز تهیه تارت سبزیجات, مواد لازم تهیه تارت سبزیجات,دستور تارت سبزیجات,آموزش انواع تارت ها,پخت تارت سبزیجات ,مواد مورد نیاز پخت تارت
‌‌
طرزتهیه
اول تمام سبزیجات رو بخارپزکرده البته اگرعجله داشتیدازکنسروسبزیجات آماده هم میتونیداستفاده کنیدبعدکره رو داخل تابه اى ذوب کرده وسبزیجات رو یک تفت کوچولومیدیم. نمک وفلفل وآویشن وپودرسیر رو به میزان دلخواه اضافه کرده ومخلوط مى کنیم وکنارمیذاریم بعد که موادکمى از حرارت افتادپنیرپیتزا رومخلوط کرده و ازمواد داخل تارت نمکى آماده که از لوازم قنادى تهیه کردم ریختم،تارت ها رو داخل سینى در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه درحدى که پنیرذوب بشه قراردادم.

طرز تهیه تارت سبزیجات, مواد لازم تهیه تارت سبزیجات,دستور تارت سبزیجات,آموزش انواع تارت ها,پخت تارت سبزیجات ,مواد مورد نیاز پخت تارت
‌‌
توری خوراکی برای تزیین فینگرفود

موادلازم
آب : ۲۰۰ گرم
روغن زیتون : ۱۲۵ گرم
آرد : ۲۵ گرم
رنگ هاى خوراکى دلخواه
‌‌‌
طرز تهیه
آب و روغن رو در ظرفى ریخته بعد آرد رو اضافه کرده با همزن دستى بزنید تا کامل مخلوط بشن اگر تورى هاتون رو به رنگ کرم بخواید که خود مایع همین رنگ هست ولى براى رنگى کردم مایع کم کم داخل کاسه ى کوچیکى از مایع مى ریزیم و رنگ خوراکى دلخواه رو اضافه مى کنیم که من از رنگ مایع استفاده کردم بعد تابه ى نچسبى رو روى حرارت قرارداده تا کامل داغ بشه و از این مایه داخل تابه ریخته به صورت گرد یا کشیده ، بزرگ یا کوچیک هر طورى که دوست دارید مثل پن کیک بعد از ریختن داخل تابه مایع شروع به جلز و ولز کردن میکنه در حالى که آب این مایه شروع به تبخیرشدن میکنه و حفره هایى روى سطح کار به وجود میادو روغن هم ازش جدا و آزاد میشه این قسمت خیلى مهمه که حتماً اجازه بدیدکه کامل خشک بشه اگرنرم باشه تورى بهم میچسبه خشک که بشه راحت جدا میشه بعد با کاردک امتحان کنید از یک طرف خیلى آروم از تابه جدا و روى دستمالى قراربدید تا روغن اضافیش گرفته بشه وقتى هنوز داغه مى تونید یه حالت منحنى ریز هم بهش بدید مثلاً روى دستمال که قراردادید دوطرفش رو کمى خم کنیدتا منحنى خشک بشه به همین ترتیب در رنگهاى مختلف مى تونید این تورى هاى زیبا رو براى تزئینات غذا،کیک و دسردرست کنید و لذت ببرید ❤️
‌‌

ارسال شده در تاریخ 2 مارس 2019 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 1,340
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.