طرز تهیه حلیم بادمجان ترفندهای پخت حلیم بادمجان اصفهانی

طرز تهیه حلیم بادمجان ترفندهای پخت حلیم بادمجان اصفهانی

طرز تهیه حلیم بادمجان , ترفندهای پخت حلیم بادمجان اصفهانی , روش پخت حلیم بادمجان,مواد لازم حلیم بادمجان, حلیم بادمجان با گوشت گوسفندی

دوست جونا حتما اطلاع دارید که حلیم بادمجان در مناطق مختلف کشور با عدس یا لوبیا سفید یا برنج پخته میشه…
و در این بین شیرازیا معمولا حلیم بادمجون رو با برنج میپزن که خیلی خوشمزه و لطیف میشه.
#حلیم_بادمجان

مواد لازم جهت  تهیه حلیم بادمجان اصفهانی برای ۵نفر

برنج ۲پیمانه

گوشت سردست یا گردن ۵۰۰گرم

کشک ۵۰۰گرم

پیاز سرخ شده ۱ پیمانه

سیر رنده شده ۲ حبه

بادمجان سرخ شده ۲کیلو

نعناع داغ یک چهارم پیمانه

نمک،فلفل،ادویه جات و آب و زعفران به میزان لازم

طرز تهیه حلیم بادمجان

طرز تهیه حلیم بادمجان , ترفندهای پخت حلیم بادمجان اصفهانی , روش پخت حلیم بادمجان,مواد لازم حلیم بادمجان, حلیم بادمجان با گوشت گوسفندی
این مقدار مواد حدودا برای 15 تا 20 نفر کافیه البته بستگی داره که قراره به صورت غذای اصلی سرو بشه یا در مهمانی و کنار غذاهای دیگه …
ابتدا 2 عدد پیاز رو ریز نگینی یا رنده کنید و کمی در روغن تفت بدید تا سبک بشه.
سپس نیم کیلو گوشت گردن را اضافه و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کنه و بعد فلفل+زردچوبه اضافه کنید.
بهتره برای کشدار شدن و طعم بهتر
از گوشت گردن گوسفند استفاده بشه.
میتونید به دلخواه یکی دو حبه سیر هم برای عطر بهتر گوشت به اون اضافه کنید.
آب اضافه کرده و صبر کنید تا گوشت بپزد.
در اواخر پخت نمک اضافه کنید اگه نمک رو از ابتدا بریزید گوشت دیر پز میشه.
بعد از اینکه گوشت پخت اونو ریش ریش کنید و کنار بذارید.
در قابلمه دیگه ای حدود 2 لیوان سرخالی خرده برنج معطر ایرانی که از قبل اونو شستید به همراه مقداری آب گوشت اضافه و صبر کنید تا برنج خوب بپزه و کامل له بشه.
به هیچ عنوان در طی مرحله پخت برنج اونو هم نزنید وگرنه ته میگیره و مجبورید مدام قاشق به دست پای گاز بایستید.
بعد از اینکه برنج خوب پخت و نرم شده حدود 3 کیلو بادمجان که از قبل سرخ کردید رو بهش اضافه و مقداری آب گوشت هم اضافه و صبر کنید تا بادمجان هم خوب بپزه و بعد با گوشت کوب خوب اونو نرم کنید تا یکدست بشه.
به جای آب گوشت میتونید از آب معمولی هم استفاده کنید ولی با آب گوشت حلیم بادمجان لذیذ تر میشه
.
حالا گوشت پخته و ریش شده را هم اضافه و دوباره با گوشت کوب بکوبید تا همه مواد داخل حلیم یکدست و کشدار بشه.

 طرز تهیه حلیم بادمجان , ترفندهای پخت حلیم بادمجان اصفهانی , روش پخت حلیم بادمجان,مواد لازم حلیم بادمجان, حلیم بادمجان با گوشت گوسفندی

طرز تهیه حلیم بادمجان

طرز تهیه حلیم بادمجان , ترفندهای پخت حلیم بادمجان اصفهانی , روش پخت حلیم بادمجان,مواد لازم حلیم بادمجان, حلیم بادمجان با گوشت گوسفندی
.
در انتها کشک اضافه کنید(من حدود 2 لیوان کشک پاستوریزه استفاده کردم …ولی میزان کشک به سلیقه شما بستگی داره)و صبر کنید تا خوب جا بیفته.
در این بین در تابه پیاز داغ بگیرید و کمی فلفل و زردچوبه اضافه کنید تا خوشطعم تر بشه به همراه چند حبه سیر ریز نگینی شده کمی تفت بدید تا عطر سیر خارج بشه و بعد یکی دو قاشق پودر نعناع اضافه و هم بزنید و بلافاصله حرارت رو خاموش کنید چون اگه نعناع زیاد روی حرارت بمونه تلخ میشه.
حالا چند قاشق از مخلوط نعناع داغ+سیرداغ+پیازداغ رو به مواد حلیم بادمجان اضافه و هم بزنید و حرارت رو ملایم کنید تا مرحله نهایی جا افتادن انجام و حلیم بادمجان آماده سرو بشه
دقت داشته باشید که حلیم بادمجان بعد از سرد شدن سفت تر میشه.

طرز تهیه حلیم بادمجان

طرز تهیه حلیم بادمجان , ترفندهای پخت حلیم بادمجان اصفهانی , روش پخت حلیم بادمجان,مواد لازم حلیم بادمجان, حلیم بادمجان با گوشت گوسفندی

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2OUTAQc
نوشته شده توسط در تاریخ 1 آذر 1397 با موضوع غذای ایرانی | بازدید : 36
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *