طرز تهیه خاگینه قالبی یکی از دسر های سنتی و خوشمزه

طرز تهیه خاگینه قالبی یکی از دسر های سنتی و خوشمزه

طرز تهیه خاگینه قالبی
خاگینه یا به زبان ما “قیقاناخ” از دسر های سنتی و خوشمزه ماست که انواع مختلفی هم داره شما چی خاگینه دوست دارین؟ اصلا مگه میشه دوستش نداشت آخه?
طرز تهیه خاگینه قالبی, مواد لازم تهیه خاگینه قالبی,پخت خاگینه قالبی, خاگینه قالبی, طرز تهیه خاگینه , قیقاناخ , دستور پخت قیقاناخ محلی
خاگینه قالبی

تخم مرغ= ۳ عدد
آرد سفید قنادی= ۴ قاشق سوپ خوری سر پر
بکینگ پودر= ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع= یک چهارم پیمانه
ماست سفت= دو قاشق سوپ خوری
وانیل= یک چهارم قاشق چایخوری
مواد شربت
شکر= یک و نیم پیمانه
آب = سه چهارم پیمانه
گلاب= یک چهارم پیمانه
زعفران= به مقدار لازم
ابتدا شربت را آماده میکنم شکر و آب را روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد و شکر کاملا حل شود در آخر گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و حرارت را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم در دمای محیط کاملا خنک شود
تخم مرغ ها و وانیل را با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ شود و بوی ضخم تخم مرغ گرفته شود
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک میکنیم
ماست و روغن مایع را به ترتیب اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر آرد و بکینگ پودر را اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست شود
مواد را داخل قالب چرب شده میریزیم و داخل فر صد و هشتاد درجه قرار میدیم بسته به اندازه قالب مدت زمان پخت متفاوت است
بعد از پختن از فر خارج میکنیم و شربت خنک را در همان قالب روی خاگینه میریزم وقتی شربت به خورد خاگینه رفت از قالب خارج میکنیم و تزیین میکنیم

اینستاگرام شاپ پاتوق

ارسال شده در تاریخ 15 جولای 2019 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 788
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.