طرز تهیه خورشت خلال خورشت سنتی مخصوص کرمانشاهی ها

طرز تهیه خورشت خلال خورشت سنتی مخصوص کرمانشاهی ها

طرز تهیه خورشت خلال
خورشت خلال❤️❤️
این خورشت سنتی رو تقدیم میکنم به همه طرفدارهاش
مقادیر برای ۴ نفر:
پیاز : ۲ عدد
مغز ران گوساله: ۴۰۰ گرم
فلفل سیاه و سفید: ۱ قاشق چایی خوری
زرد چوبه: نصف قاشق‌غذا خوری
نمک: ۱ قاشق چایی خوری
زعفران: ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه: ۱/۵ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی: ۳ عدد
۲ لیوان آب
زرشک سیاه: ۳ قاشق ‌غذاخوری
زرشک قرمز: ۳ قاشق ‌غذاخوری(برای رنگ و طعم)
خلال بادوم: ۷۰ گرم
خورشت خلال یه خورشت سنتی هست که مخصوص غرب کشورمون هست، و اینکه کرمانشاهی های دوست داشتنی واقعاً متخصص هستن توی تهیه این خورشت.
در طرز تهیه خورشت خلال ابعاد گوشت حبه قندی باشه خیلی بهتره.
خلال بادوم رو به مدت ۲ دقیقه با یک قاشق روغن و ۲ قاشق زعفرون تفت بدید.
مدت پخت طرز تهیه خورشت خلال : ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه
لذتش رو ببرید.❤️

طرز تهیه خورشت خلال,تهیه خورشت خلال,مواد لازم خورشت خلال,دستور پخت خورشت خلال,خورشت خلال یک خورشت سنتی مخصوص کرمانشاهی ها ,خورش خلال بادوم کرمانشاهی

 طرز تهیه خورشت خلال  :

1. پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.

2. سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
3. پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

4. چند دقیقه تفت دهید سپس 4 لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.

خلال بادام را حدود 10 دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس 5 دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید (مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و 15 دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد).

5. وقتی آب خورش کم شد خلال بادام، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید (باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد)، حرارت را بسیار کم کنید و حدود 30 دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.

6. پس از این مدت زرشک، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و 30 دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.

نکته های طرز تهیه خورشت خلال :

** دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود.

** در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید.

** برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید.

** اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2BMfd1c
نوشته شده توسط در تاریخ 2 اسفند 1397 با موضوع غذای ایرانی | بازدید : 104
مطالب مرتبط
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *