طرز تهیه خورشت ریواس با روش جدیدی بسیار خوش طعم
طرز تهیه خورشت ریواس با روش جدیدی بسیار خوش طعم
طرز تهیه خورشت ریواس
اول از همه بگم یک روش متداول دیگه برای خورش ریواس هست که سبز رنگه و با جعفری و نعناع پخته میشه.
من این دفعه روش جدیدی رو انتخاب کردم.
عملا عین قیمه ست با این تفاوت که در مرحله ی اخر به جای اضافه کردن هر گونه ترشی به عنوان چاشنی،از تکه های ریواس استفاده کردم.
نگم براتون چقده خوش طعم شد اصن یه وضعی
???
.
موادلازم خورشت ریواس برای ۴ نفر
پیاز بزرگ دو عدد
ریواس خرد شده دو پیمانه(یک کاسه آبگوشت خوری)
گوشت تکه ای ۳۰۰ گرم?
لپه نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری?
نمک فلفل زردچوبه
دارچین یا چوب دارچین
.
۱.اول لپه م رو شستم و خیس کردم و گذاشتم چندساعت بمونه.چندبار هم آبش رو عوض کردم.
۲.پیاز ها رو ریز خرد کردم.تفت دادم.بهش زردچوبه زدم و قبل از این که کاملا سرخ بشه،گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم.
۳.وقتی گوشت تغییر رنگ داد،لپه رو اضافه کردم و کمی تفت دادم.و بالاخره رب رو در وسط ماهیتابه ریختم و تفت دادم تا خوش رنگ بشه.
۴.یک لیتر آب داغ رو به ماهیتابه اضافه کردم و روی شعله متوسط اجازه دادم گوشت و لپه بپزن.یک تکه چوب دارچین هم اضافه کردم.
۵.ریواس رو عین کرفس تمیز کردم.اون قسمت بالا و پایینش رو بریدم و ساقه ش رو پوست کندم و بعد به اندازه بند انگشتی تکه تکه ش کردم.
۶.حدود دو ساعت بعد،در انتهای پخت گوشت،نمک اضافه کردم و در ده دقیقه ی اخر پخت ریواس ها رو اضافه کردم.خیلی هم نزدم چون ریواس زود پخته و له میشه.فلفل غدا رو هم اضافه کردم.
.
بپزید و نوش جونتون بکنید?
.
✔به نظرم با مرغ هم عالی بشه.
✔نمک زیاداضافه کنید چون ریواس حسابی ترشه.
✔چوب دارچین به جای خود دارچین باعث میشه خورشت مون تیره نشه و خوش رنگ بمونه❤❤❤
پیشنهاد سردبیر