طرز تهیه خورشت چغرتمه یک غذای اصیل گیلانی با روش پخت های متفاوت

طرز تهیه خورشت چغرتمه یک غذای اصیل گیلانی با روش پخت های متفاوت

طرز تهیه خورشت چغرتمه

یک غذای اصیل گیلانی که روش پخت های متفاوتی داره.مرحله به مرحله ی پخت ش رو  به نام “چغرتمه
.
این غذا یک ساعته حاضر میشه و مواد لازم ش رو اکثر اوقات تو خونه داریم😍

طرز تهیه خورشت چغرتمه ,یک غذای اصیل گیلانی با روش پخت های متفاوت,چغرتمه,خورشت چغرتمه,خورشت؛ مواد لازم تهیه خورشت چغرتمه ,دستور پخت خورشت چغرتمه گیلانی
.
مواد لازم چغرتمه برای ۴ نفر:

پیاز دو عدد متوسط  ذ
مرغ ۴ تکه کوچک
تخم مرغ چهار عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق سرپر‼
اب لیمو یا آب نارنج
روغن
نمک فلفل زردچوبه
.
۱.اول پیازها رو ریز خرد کردم و توی روغن داغ ریختم.نمک زدم و تفت دادم.طلایی که شد زردچوبه ریختم‌.عطرش که آزاد شد مرغ رو اضافه کردم.
🌸🌸🌸
۲.مرغ رو تفت دادم.یک قاشق رب گوجه اضافه کردم و تفت دادم.دو لیوان آب داغ اضافه‌کردم.درب ماهیتابه رو گذاشتم و اجازه دادم مرغ بپزه.

طرز تهیه خورشت چغرتمه ,یک غذای اصیل گیلانی با روش پخت های متفاوت,چغرتمه,خورشت چغرتمه,خورشت؛ مواد لازم تهیه خورشت چغرتمه ,دستور پخت خورشت چغرتمه گیلانی
🍗🍗🍗
۳.مرغ که پخت.نمک و فلفل اضافه کردم.اب نارنج اضافه کردم.من یک چهارم استکان ریختم.این مقدار بستگی به ذائقه شما داره.
🍄🍄🍄
۴.در انتها،تخم مرغ ها رو در کاسه ای شکستم و حسابی با چنگال هم زدم و داخل خورشت ریختم.در این مرحله خورشت رو هم نزدم و درب ماهیتابه رو گذاشتم تا زمانی که تخم مرغ ها بست.

طرز تهیه خورشت چغرتمه ,یک غذای اصیل گیلانی با روش پخت های متفاوت,چغرتمه,خورشت چغرتمه,خورشت؛ مواد لازم تهیه خورشت چغرتمه ,دستور پخت خورشت چغرتمه گیلانی
به همین راحتی خورشت  چغرتمه خوش مزه مون حاضره.
با یک کته ی نرم و خوش مزه،همراه سیرترشی یا سبزی خوردن عالیه😍
.
نگید وای تخم مرغ توی خورشت؟بپزید و امتحان کنید.پشیمون نمیشید😊
.
✔بعضی ها رب گوجه در این غذا استفاده نمیکنند.
✔بعضی مرغ رو ریش ریش میکنند و در غذا میریزند.
.
.

تکرار

1.اول پیازها رو ریز خرد کردم و توی روغن داغ ریختم.نمک زدم و تفت دادم.طلایی که شد زردچوبه ریختم‌.عطرش که آزاد شد مرغ رو اضافه کردم.

۲.مرغ رو تفت دادم.یک قاشق رب گوجه اضافه کردم و تفت دادم.دو لیوان آب داغ اضافه‌کردم.درب ماهیتابه رو گذاشتم و اجازه دادم مرغ بپزه.

.مرغ که پخت.نمک و فلفل اضافه کردم.اب نارنج اضافه کردم.من یک چهارم استکان ریختم.این مقدار بستگی به ذائقه شما داره.

۴.در انتها،تخم مرغ ها رو در کاسه ای شکستم و حسابی با چنگال هم زدم و داخل خورشت ریختم.در این مرحله خورشت رو هم نزدم و درب ماهیتابه رو گذاشتم تا زمانی که تخم مرغ ها بست.

ارسال شده در تاریخ 31 اردیبهشت 1398 توسط امید ازادمرد با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 43

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است