طرز تهیه خورشت چغرتمه یک غذای اصیل گیلانی با روش پخت های متفاوت
طرز تهیه خورشت چغرتمه یک غذای اصیل گیلانی با روش پخت های متفاوت
طرز تهیه خورشت چغرتمه
یک غذای اصیل گیلانی که روش پخت های متفاوتی داره.مرحله به مرحله ی پخت ش رو به نام “چغرتمه”
.
این غذا یک ساعته حاضر میشه و مواد لازم ش رو اکثر اوقات تو خونه داریم?
.
مواد لازم چغرتمه برای ۴ نفر:
پیاز دو عدد متوسط ذ
مرغ ۴ تکه کوچک
تخم مرغ چهار عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق سرپر‼
اب لیمو یا آب نارنج
روغن
نمک فلفل زردچوبه
.
۱.اول پیازها رو ریز خرد کردم و توی روغن داغ ریختم.نمک زدم و تفت دادم.طلایی که شد زردچوبه ریختم.عطرش که آزاد شد مرغ رو اضافه کردم.
???
۲.مرغ رو تفت دادم.یک قاشق رب گوجه اضافه کردم و تفت دادم.دو لیوان آب داغ اضافهکردم.درب ماهیتابه رو گذاشتم و اجازه دادم مرغ بپزه.
???
۳.مرغ که پخت.نمک و فلفل اضافه کردم.اب نارنج اضافه کردم.من یک چهارم استکان ریختم.این مقدار بستگی به ذائقه شما داره.
???
۴.در انتها،تخم مرغ ها رو در کاسه ای شکستم و حسابی با چنگال هم زدم و داخل خورشت ریختم.در این مرحله خورشت رو هم نزدم و درب ماهیتابه رو گذاشتم تا زمانی که تخم مرغ ها بست.
به همین راحتی خورشت چغرتمه خوش مزه مون حاضره.
با یک کته ی نرم و خوش مزه،همراه سیرترشی یا سبزی خوردن عالیه?
.
نگید وای تخم مرغ توی خورشت؟بپزید و امتحان کنید.پشیمون نمیشید?
.
✔بعضی ها رب گوجه در این غذا استفاده نمیکنند.
✔بعضی مرغ رو ریش ریش میکنند و در غذا میریزند.
.
.
تکرار
1.اول پیازها رو ریز خرد کردم و توی روغن داغ ریختم.نمک زدم و تفت دادم.طلایی که شد زردچوبه ریختم.عطرش که آزاد شد مرغ رو اضافه کردم.
۲.مرغ رو تفت دادم.یک قاشق رب گوجه اضافه کردم و تفت دادم.دو لیوان آب داغ اضافهکردم.درب ماهیتابه رو گذاشتم و اجازه دادم مرغ بپزه.
.مرغ که پخت.نمک و فلفل اضافه کردم.اب نارنج اضافه کردم.من یک چهارم استکان ریختم.این مقدار بستگی به ذائقه شما داره.
۴.در انتها،تخم مرغ ها رو در کاسه ای شکستم و حسابی با چنگال هم زدم و داخل خورشت ریختم.در این مرحله خورشت رو هم نزدم و درب ماهیتابه رو گذاشتم تا زمانی که تخم مرغ ها بست.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه شوید خولی خورشت محلی گیلانی بسیار خوشمزه
- نکات پخت کباب کوبیده مشتی و خوشمزه ایرانی
- طرز تهیه دست پیج کرمانشاهی غذای سنتی ایرانی
- طرز تهیه دمی گوجه یک ناهار بسیار ساده و در عین بسیار خوشمزه
- طرز تهیه دلمه سبزیجات با برگ مو , بادمجان , فلفل دلمه و گوجه فرنگی
- طرز تهیه آش شلغم مقوی و مناسب برای فصل سرد غذای خیلی خوشمزه