طرز تهیه خورش اسفناج آموزش انواع خورش های سنتی
مواد لازم خورش اسفناج
آلو بخارا 300 گرم
پیاز متوسط (نگینی خرد شده) 1 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
مغز ران گوسفند یا گوساله (خرد شده) 400 گرم
زعفران (ساییده و حل شده در آب) 1 قاشق سوپخوری
اسفناج (پاک و خردشده) 700 گرم
شکر یک چهارم پیمانه (40گرم)
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه قیمه ریزه آموزش غذای سنتی ایرانی قیمه ریزه
- دستور تهیه کله جوش یک غذای اصیل و سنتی فوقالعاده خوشمزه
- طرز تهیه بریانی مرغ بندری غذای جنوبی بسیار خوشمزه و لذیذ
- طرز تهیه فرنی فنجانی یک دسر آسون و سریع و خوشمزه
- بورانی کدو حلوایی طرز تهیه بورانی کدو حلوایی یک غذای گیاهی و خوشمزه
- طرز تهیه طاجین گوشت و به آموزش غذای مراکشی لذیذ و خوشمزه
ارسال شده در تاریخ 29 آوریل 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع غذای ایرانی