طرز تهیه خورش اسفناج آموزش انواع خورش های سنتی
مواد لازم خورش اسفناج
آلو بخارا 300 گرم
پیاز متوسط (نگینی خرد شده) 1 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
مغز ران گوسفند یا گوساله (خرد شده) 400 گرم
زعفران (ساییده و حل شده در آب) 1 قاشق سوپخوری
اسفناج (پاک و خردشده) 700 گرم
شکر یک چهارم پیمانه (40گرم)
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
پیشنهاد سردبیر
- دستور سریع فلافل خانگی روش بسیار ساده ترد و خوشمزه
- آموزش خورش انار دانه مسما تهیه خورش انار دانه خوش رنگ
- دستور تهیه مرغ سوخاری در فر آموزش انواع غذاهای فست فودی
- طرز تهیه آش آبغوره آموزش انواع آش ها و غذاهای محلی
- دستور حلیم بادمجان از اون دسته غذاهای خوشمزه و پرطرفدار
- دستور آش سبزی شیرازی آموزش آش محلی و سنتی شیراز
ارسال شده در تاریخ 29 آوریل 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع غذای ایرانی