طرز تهیه خورش اسفناج آموزش انواع خورش های سنتی
مواد لازم خورش اسفناج
آلو بخارا 300 گرم
پیاز متوسط (نگینی خرد شده) 1 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
مغز ران گوسفند یا گوساله (خرد شده) 400 گرم
زعفران (ساییده و حل شده در آب) 1 قاشق سوپخوری
اسفناج (پاک و خردشده) 700 گرم
شکر یک چهارم پیمانه (40گرم)
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه پلا کباب گیلانی بسیار معروف و خوشمزه پرطرفدار
- طرز تهیه کوفته نخود کرمانشاهی غذای سنتی و لذیذ
- آموزش تهیه جغور بغور سنتی و خوشمزه طرز پخت جغول بغول
- طرز تهیه شامی ترش | تورشه شامی غذای مخصوص شمال
- طرز تهیه باسترما پلو از غذاهای ترکی و محلی آستارا اردبیل
- طرز تهیه آش ترش گیلانی از غذاهای سنتی و محلی
ارسال شده در تاریخ 29 آوریل 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع غذای ایرانی