طرز تهیه خورش بامیه دستور پخت و طرز تهیه خورش بامیه با طعم عالی

طرز تهیه خورش بامیه دستور پخت و طرز تهیه خورش بامیه با طعم عالی

طرز تهیه خورش بامیه , دستور پخت و طرز تهیه خورش بامیه با طعم عالی,مواد لازم  خورش بامیه , دستور پخت خورش بامیه , فواید خورش بامیه ,دستور تهیه خورش بامیه با طعم عالی

طرز تهیه خورشت بامیه

بامیه۵۰۰ گرم

گوشت خورشتی۳۰۰ گرم

پیاز۱ عدد

آبلیمو۴ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری

زعفرانبه میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

طرز تهیه خورش بامیه, دستور پخت و طرز تهیه خورش بامیه با طعم عالی,مواد لازم خورش بامیه , دستور پخت خورش بامیه , فواید خورش بامیه ,دستور تهیه خورش بامیه با طعم عالی

دستور پخت خورش بامیه

طرز تهیه خورش بامیه

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقدار کمی روغن داخل قابلمه ای که برای تهیه خورشت در نظر گرفته ایم می ریزیم. پیاز را خوب تفت می دهیم تا کمی سبک شود. سپس گوشت را به صورت تکه تکه ( مانند قورمه سبزی ) خرد می کنیم.

گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد از اینکه رنگ گوشت مقداری تغییر کرد ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم.

حدود ۳۰ دقیقه بعد رب گوجه فرنگی را به همراه آبلیمو به خورش اضافه می کنیم. بهتر است رب گوجه فرنگی را قبل از ریختن در خورشت با مقدار کمی روغن تفت دهید. حالا باید بامیه ها را آماده کنیم برای این منظور باید بامیه های ریز تهیه کنیم.

اصول درست کردن قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده

بامیه های درشت در بیشتر مواقع خشک هستند و طعم جالبی نیز ندارند. پس از شستشوی بامیه ها با دقت سر آنها را جدا می کنیم. باید به صورتی سر بامیه را جدا کنیم که بامیه باز نشود چون باز شدن بامیه باعث می شود خورشت شما لیز شود.

پس از اینکه گوشت خورش کاملا پخت بامیه را به همراه زعفران دم کرده ، نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه می کنیم. حرارت زیر خورشت را بسیار ملایم می کنیم تا حدود ۳۰ دقیقه بعد خورش حسابی جا بیفتد و آماده سرو شود.

خورش بامیه مانند دیگر خورش های ایرانی با برنج سرو می شود که این امر باعث خوشمزه تر شدن و لذت بیشتر از این غذا خواهد شد. ضمن اینکه از گوشت های دیگر ( گوشت مرغ ،گوشت بوقلمون و … ) هم می توانید برای تهیه این خورش استفاده کنید.

خواص و فواید بسیار زیاد بامیه و مضرات بامیه

نکات تهیه خورش بامیهطعم دهی به خورش بامیه

برای طعم دهی خورش بایمه اگر آبلیمو در دسترس نداشتید می توانید از آبغوره هم استفاده نمایید ، توجه داشته باشید که آبغور تازه باعث تلخ شدن خورش می شود بهتر است قبل از استفاده از آبغوره آنرا فریز کنید سپس اقدام به استفاده در خورش کنید.

استفاده از لپه در خورش بامیه

برخی افراد خورش بامیه را مانند خورش قیمهدرست می کنند و به جای استفاده از سیب زمینی از بامیه استفاده می کنند. برای این منظور حدود ۲۰۰ گرم لپه نیاز است. ابتدا لپه را کامل بپزید و در زمانی که بامیه را اضافه می کنید لپه را نیز به خورش اضافه کنید. توجه داشته باشید خورش بامیه اصلی حاوی لپه نیست.

گوشت مرغ در خورش بامیه

اگر از گوشت مرغ بیشتر لذت می برید یا اینکه منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید در خورشت بامیه خود گوشت مرغ را جایگزین گوشت قرمز کنید. برای این منظور می توانید قطعات مرغ را مانند گوشت خورشتی خرد کنید یا اینکه به
بامیه۵۰۰ گرمگوشت خورشتی۳۰۰ گرمپیاز۱ عددآبلیمو۴ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریزعفرانبه میزان لازمفلفل سیاهبه میزان لازمنمکبه میزان لازمدستور پخت و طرز تهیه

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقدار کمی روغن داخل قابلمه ای که برای تهیه خورشت در نظر گرفته ایم می ریزیم. پیاز را خوب تفت می دهیم تا کمی سبک شود. سپس گوشت را به صورت تکه تکه ( مانند قورمه سبزی ) خرد می کنیم.

گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد از اینکه رنگ گوشت مقداری تغییر کرد ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم.

حدود ۳۰ دقیقه بعد رب گوجه فرنگی را به همراه آبلیمو به خورش اضافه می کنیم. بهتر است رب گوجه فرنگی را قبل از ریختن در خورشت با مقدار کمی روغن تفت دهید. حالا باید بامیه ها را آماده کنیم برای این منظور باید بامیه های ریز تهیه کنیم.

اصول درست کردن قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده

بامیه های درشت در بیشتر مواقع خشک هستند و طعم جالبی نیز ندارند. پس از شستشوی بامیه ها با دقت سر آنها را جدا می کنیم. باید به صورتی سر بامیه را جدا کنیم که بامیه باز نشود چون باز شدن بامیه باعث می شود خورشت شما لیز شود.

پس از اینکه گوشت خورش کاملا پخت بامیه را به همراه زعفران دم کرده ، نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه می کنیم. حرارت زیر خورشت را بسیار ملایم می کنیم تا حدود ۳۰ دقیقه بعد خورش حسابی جا بیفتد و آماده سرو شود.

خورش بامیه مانند دیگر خورش های ایرانی با برنج سرو می شود که این امر باعث خوشمزه تر شدن و لذت بیشتر از این غذا خواهد شد. ضمن اینکه از گوشت های دیگر ( گوشت مرغ ،گوشت بوقلمون و … ) هم می توانید برای تهیه این خورش استفاده کنید.

خواص و فواید بسیار زیاد بامیه و مضرات بامیه

نکات مهم طرز تهیه خورش بامیه

برای طعم دهی خورش بایمه اگر آبلیمو در دسترس نداشتید می توانید از آبغوره هم استفاده نمایید ، توجه داشته باشید که آبغور تازه باعث تلخ شدن خورش می شود بهتر است قبل از استفاده از آبغوره آنرا فریز کنید سپس اقدام به استفاده در خورش کنید.

استفاده از لپه در خورش بامیه

برخی افراد خورش بامیه را مانند خورش قیمهدرست می کنند و به جای استفاده از سیب زمینی از بامیه استفاده می کنند. برای این منظور حدود ۲۰۰ گرم لپه نیاز است. ابتدا لپه را کامل بپزید و در زمانی که بامیه را اضافه می کنید لپه را نیز به خورش اضافه کنید. توجه داشته باشید خورش بامیه اصلی حاوی لپه نیست.

گوشت مرغ در خورش بامیه

اگر از گوشت مرغ بیشتر لذت می برید یا اینکه منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید در خورشت بامیه خود گوشت مرغ را جایگزین گوشت قرمز کنید. برای این منظور می توانید قطعات مرغ را مانند گوشت خورشتی خرد کنید یا اینکه به صورت قطعات بزرگ ( مانند خورشت مرغ ) از آن استفاده نمایید.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2wicfya
نوشته شده توسط در تاریخ 31 مرداد 1397 با موضوع آشپزی | بازدید : 137
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *