طرز تهیه خورش ترش واش گیلانی غذای شمالی بسیار خوشمزه
طرز تهیه خورش ترش واش گیلانی غذای شمالی بسیار خوشمزه
طرز تهیه خورش ترش واش
مواد لازم خورشت ترش واش
سبزی اماده مخصوص این خورشت به اندازه یک کاسه (در انتهای پست نحوه تهیه رو بخونید)
مرغ چهار یا پنج تکه
بادمجون سه عدد یا بیش تر
گوجه سه عدد یا بیش تر
روغن نمک فلفل زردچوبه
رب آلوچه یا آب غوره نصف لیوان یا کم تر
.
۱.اول مرغ ها رو داخل روغن تفت دادم.نمک و فلفل و زردچوبه زدم.و وقتی هر دو طرف مرغ کمی طلایی شد.سه لیوان آب و سبزی رو اضافه کردم.
???
۲.بادمجون ها رو پوست کندم.نمک زدم تا عرقش دربیاد.بعد نیم ساعت چلوندم تا تلخی ش بره و توی روغن سرخ کردم.گوجه ها رو دو نیم کردم و سرخ کردم.
???
۳.وقتی مرغ و سبزی پخت.آب غوره رو اضافه کردم.چندتا دونه بادمجون و گوجه رو داخل خورشت ریختم و بقیه رو برای تزیین گذاشتم.چند دقیقه ی بعد چشیدم و نمک فلفل و چاشنی غذا رو اندازه کردم.
???
توجه✔✔✔به ازای هر ۵ کیلو سبزی ترش واش،به دو کیلو سبزی شامل گشنیز و تره و کمی نعناع و جعفری و خالواش(کوتکوتو)نیازمندیم و یک کیلو و نیم سیر پوست کنده.همه ی موارد بالا رو از شسته ،خشک کرده و از چرخ گوشت رد میکنیم و به مقدار مورد نیاز هر وعده مون بسته بندی میکنیم?.
.
.
.
جاتون سبز غذای محشریه.
.
تکرار :
.اول مرغ ها رو داخل روغن تفت دادم.نمک و فلفل و زردچوبه زدم.و وقتی هر دو طرف مرغ کمی طلایی شد.سه لیوان آب و سبزی رو اضافه کردم.
???
۲.بادمجون ها رو پوست کندم.نمک زدم تا عرقش دربیاد.بعد نیم ساعت چلوندم تا تلخی ش بره و توی روغن سرخ کردم.گوجه ها رو دو نیم کردم و سرخ کردم.
???
۳.وقتی مرغ و سبزی پخت.آب غوره رو اضافه کردم.چندتا دونه بادمجون و گوجه رو داخل خورشت ریختم و بقیه رو برای تزیین گذاشتم.چند دقیقه ی بعد چشیدم و نمک فلفل و چاشنی غذا رو اندازه کردم.
توجه✔✔✔به ازای هر ۵ کیلو سبزی ترش واش،به دو کیلو سبزی شامل گشنیز و تره و کمی نعناع و جعفری و خالواش(کوتکوتو)نیازمندیم و یک کیلو و نیم سیر پوست کنده.همه ی موارد بالا رو از شسته ،خشک کرده و از چرخ گوشت رد میکنیم و به مقدار مورد نیاز هر وعده مون بسته بندی میکنیم?.
.
.
.
جاتون سبز غذای محشریه.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه آش غلغل با دستور اصیل و سنتی شوشتری
- طرز تهیه شامی کباب با نکات کلیدی عالی
- طرز تهیه خورش متنجان با مرغابی غذای سنتی و اصیل شمالی
- طرز تهیه حلیم بادمجان ترفندهای پخت حلیم بادمجان اصفهانی
- طرز تهیه قیمه ریزه آموزش غذای سنتی ایرانی قیمه ریزه
- دستور کاچی غذای سنتی ایرانی گرم خیلی خوشمزه هست وبعنوان یه نوع دسر