طرز تهیه راتا مرغ فینگر فود که خیلی ساده و با هزینه کمتر

طرز تهیه راتا مرغ فینگر فود که خیلی ساده و با هزینه کمتر

طرز تهیه راتا مرغ

#فینگر_فود?
#راتا_مرغ

طرز تهیه راتا مرغ, فینگر فود که خیلی ساده و با هزینه کمتر,تهیه راتا مرغ فینگر فود,دستور راتا مرغ,مواد لازم روش پخت راتا مرغ ,فینگر فودبا روش پخت ,فینگر فود
سلام دوستای گلم باز هم فینگر فود که خیلی راحت و ساده اس
همین ها رو وقتی برین سفارش بدین هر کدوم رو به قیمتی میگن اما توی خونه شما با هزینه کمتر و خیلی هم بهتر می تونین درست کنین .
این فینگر فود هم خیلی خوشمزه است .

طرز تهیه راتا مرغ
راتای مرغ خودش دسته بندی میشه ، پایه اش مواد زیر هستش وقتی توش بادام و یا روش خلال بادام بریزن میشه راتا مرغ و بادام ، وقتی داخل موادش پودر پسته بریزن میشه راتا مرغ و پسته ، کرفس ریخته بشه راتا مرغ و کرفس ، سیب زمینی راتا مرغ و سیب زمینی و ….
بعصی ها هم برای اینکه رنگ بدن رنگ خوراکی می ریزن من تودم رنگ نریختم اونایی که سبزه پودر پسته ریختم اونایی که صورتی آب لبو .
برای ۱۲ عدد راتا مرغ
سینه مرغ ۱ عدد
پنیر خامه لبنه ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۲ ق غ
نان تست ۳ عدد
سینه مرغ رو همراه با کمی نمک و برگ بو پختم دیگه زردچوبه و پیاز نریزین توی رنگ و طعمش تاثیر میزاره . بعد از پخت داخل میکسر ریختم و پودری دراوردم .
توی یه کاسه سینه مرغو پنیر خامه لبنه و سس مایونز رو با هم مخلوط کردم .
نون تست رو قالب زدم با این قالب های فلزی هر طرحی بخواین .
هر نون تست چهار تا شد .
بعد یه کیسه فریزر انداختم و قالب رو قرار دادم از مواد داخل قالب تا دو سوم پر کردم و فشرده کردم و بعد نون تست رو روش قرار دادم .

طرز تهیه راتا مرغ, فینگر فود که خیلی ساده و با هزینه کمتر,تهیه راتا مرغ فینگر فود,دستور راتا مرغ,مواد لازم روش پخت راتا مرغ ,فینگر فودبا روش پخت ,فینگر فود

ادامه طرز تهیه راتا مرغ

 بعد برداشتم و از زیرش اون قسمتی که نون تست هستش و برای اینکه از قالب بیرون بیارم حالا اگه قالبتون رینگ و گرد باشه زیرش یه استکان بزادین و در بیارین من خود یه قالب کوچولو رو فشار دادم و راتا رو از زیر نون تست به سمت بالا کشیدم تا صاف و یکدست در بیاد .
یه حالت دیگه ای هم داره که قالب مخصوص داره خوب همه ما به قالب مخصوص دسترسی نداریم اون هایی که سفارش نی گیرن و در حد خیلی زیاد درست می کنن دیگه کارشون خیلی با این قالب های مخصوص راحته .
همین به این راحتی .
حالا یه مقدار از مواد دو یه قاشق برداشتم کمی پودر پسته ریختم یه سری رو سبز درست کردم .
دو سه قاشق هم از مواد برداشتم و اب لبو غلیظ ریختم و هم زدم تا صورتی بشه .
بعد هم برای تزیین از گل محمدی و خلال پسته و بادم و زرشک استفاده کردم .
یک ساعت داخل یخچال برارید و بعد سرو .

ارسال شده در تاریخ 19 نوامبر 2018 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 4,051
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.