طرز تهیه زولبیا خانگی با بهترین دستور در منزل زولبیا درست کنید

طرز تهیه زولبیا خانگی با بهترین دستور در منزل زولبیا درست کنید

طرز تهیه زولبیا خانگی

نکاتی در مورد زولبیا
برای درست کردن زولبیا دهها دستور وجود داره هر کسی روش پخت خودشو داره
خیلی از دستور ها رو استفاده کردم این روش بهترین و آسون ترین دستوره😊
طرز تهیه زولبیا خانگی , مواد لازم تهیه زولبیا خانگی ,دستر پخت زولبیا خانگی ,تهیه زولبیای خوشمزه در منزل با بهترین دستور,زولبیا و بامیه خونگی
سوال بسیاری که پیش میاد و دلایلش:
۱_چرا زولبیای ما بالا نمیاد تو روغن و وقتی سرخ میشه سفت و موقع خوردن ترش مزه است.
عزیزان اگر زولبیا خوب ترش نشه وقتی میریزید تو روغن بالا نمیاد و به کف ماهی تابه میچسپه و حلقه هاش لوله ای نمیشه وقتی هم لوله ای نشه شهد به خودش جذب نمیکنه درنتیجه ترش مزه و سفته وبوی خامی نشاسته میده
۲_چرا زولبیای تو روغن متلاشی میشه
این نوع زولبیا زیادی ترش شده
۳_از چه نوع ماستی استفاده کنیم
بهترین نوع ماست برای زولبیا ماست خونگی ترش مزه است ماست تازه نباید استفاده بشه
۴_برای درست کردن زولبیا از نشاسته گل استفاده کنید که دون دون وسفیده رنگه نشاسته ذرت نمیشه نشاسته پودری هم میشه ولی اون کیفیت زولبیا رو نداره
دستور زولبیا وشربت بار رو پست بعدی به صورت ویدئو میفرستم خدمتتون 🌹
هم زولبیای ساده درست کردم هم با سیاه دانه😊اگر میخواید سیاه دانه بریزید موقعی که میخواید سرخ کنید کمی تو خمیر بریزید

عزیزان قبل از اینکه خمیر رو بریزید داخل قیف با قاشق چند قطره داخل روغن داغ بریزید اگه فوری بالا اومد خمیر رسیده واگر ته ماهی تابه موند خمیر نرسیده وترش نشده این موقع یک پنس جوش شیرین بهش بزنید خوب مخلوط کنید وبریزید داخل قیف
واگر قیف زدید داخل روغن واز هم پاشید ومنسجم نشد زیادی ترش شده نصف قاشق آرد گندم بهش اضافه کنید وبریزید تو قیف وسرخ کنید


مواد لازم
نشاسته گل دولیوان
ماست دولیوان شاید کمی کمتر یا کمی بیشتر بستگی به شلی وسفتی ماست داده
نشاسته رو در کاسه ای بریزید یک لیوان ماست روش وقاطی کنید سپس لیوان دیگه روش بریزید وخوب مخلوط کنید تا یکدست بشه میتونید از همزن برقی استفاده کنید. واز صافی رد کنید آگه مایه سفت بود نصف قاشق ماست بزنید آگه شل بود کمی نشاسته دوباره بزنید وسلفون بکشید وروشو بپوشید تا ۲۴ ساعت (دمای محیط باید ترش بشه ) بعد از طی این مدت با قاشق دوباره بزنید تا پفش بخوابه روغن رو داغ کنید ومواد رو بریزید تو قیف مخصوص آگه مثل من نداشتید از قوطی سس استفاده کنید به صورت مارپیچی یا دورانی داخل روغن داغ بهش شکل بدید ودوطرفشو سرخ کنید وسپس بلافاصله بزارید تو شربت ولرم رو به سردی زولبیا رو یه دفعه داخل شهد کن تا ابلق ودورنگ نشه
عزیزانی که زولبیا شون نرم وخمیری میشه شربت به خوبی قوام نیومده آگه شکرک میزنه شربت زیادی قوام اومده

زولبیا باید تو روغن داغ شناور سرخ بشه
عزیزان توجه کنید بسیاری آز عزیزان آگه آز ماست پاستوریزه استفاده میکنن وکم ترش میشه وبالا نمیاد بعد از بیست چهار ساعت آگه دیدی بالا نیومده یک پنس جوش شیرین یا یک هشتم قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنید ودرست کنید عالی میشه تا جای که میتونید آز ماست محلی استفاده کنید عالی میشه.

ماست من ترش بود بعد از ۱۵ ساعت خمیر ترش شد
خمیر رو در دمای آشپزخانه استراحت بدید

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2V1zcQk
نوشته شده توسط در تاریخ 13 اردیبهشت 1398 با موضوع شیرینی | بازدید : 105
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *