طرز تهیه زیتون پرورده ترفندهای تهیه زیتون پرورده خانگی

طرز تهیه زیتون پرورده ترفندهای تهیه زیتون پرورده خانگی

طرز تهیه زیتون پرورده خانگی با طعم و مزه دلپذیر

مواد لازم :
زیتون سبز : 500 گرم
رب انار : یک سوم پیمانه
دانه انار ترش : یک دوم پیمانه
گشنیز تازه : 1 قاشق سوپخوری
چوچاق تازه : 1 قاشق سوپخوری
نعنا تازه : 1 قاشق سوپخوری
آب انار ترش : 1 پیمانه
مغز گردو : 200 گرم
نمک : به مقدار لازم
گلپر : به مقدار لازم
سیر : 2 حبه

طرز تهیه زیتون پرورده ,ترفندهای تهیه زیتون پرورده خانگی ,تهیه زیتون پرورده,زیتون پرورده خانگی ,سبزی مخصوص زیتون پرورده دستور تهیه زیتون پرورده خانگی خوشمزه

طرز تهیه زیتون پرورده ??
– ابتدا هسته زیتون ها را جدا می کنیم. در صورتیکه زیتون ها شور بودند، یک ساعت در آب سرد خوابانده تا شوری آن ها گرفته شود.
– مغز گردوها را آسیاب می کنیم .
– نعنا، گشنیز و چوچاق را خوب شسته و کاملاً ریز خرد و یا چرخ می کنیم.
– زیتون ها را در کاسه ای گود می ریزیم و مغز گردوی آسیاب شده و سبزی های خرد شده را به آن می افزاییم.
– سیر را کوبیده به همراه آب انار، رب انار، دانه انار ترش، نمک و گلپر به مواد داخل کاسه اضافه کرده و با هم خوب مخلوط می کنیم.
– مخلوط به دست آمده را به مدت 2 ساعت در یخچال گذاشته تا خوب جا بیفتد.
زیتون پرورده آماده شده را می توانید دریک ظرف در بسته به مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید.
نکته :
– اگر ﺳﺒﺰی ﭼﻮﭼﺎق را ﮐﻪ ﻧﻮﻋﯽ سبزی ﻣﺤﻠﯽ گیلان اﺳﺖ در دﺳﺘﺮس ﻧبود، می توانید از ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮری ﻧﻌﻨﺎی ﺧﺸﮏ استفاده کنید.
– از سبزی های خشک به جای سبزی تازه برای تهیه زیتون پرورده می توان استفاده کرد. ( زیتون پرورده با سبزی تازه طعم بهتری خواهد داشت.)طرز تهیه زیتون پرورده ,ترفندهای تهیه زیتون پرورده خانگی ,تهیه زیتون پرورده,زیتون پرورده خانگی ,سبزی مخصوص زیتون پرورده دستور تهیه زیتون پرورده خانگی خوشمزه

تکرار : طرز تهیه زیتون پرورده ??
– ابتدا هسته زیتون ها را جدا می کنیم. در صورتیکه زیتون ها شور بودند، یک ساعت در آب سرد خوابانده تا شوری آن ها گرفته شود.
– مغز گردوها را آسیاب می کنیم .
– نعنا، گشنیز و چوچاق را خوب شسته و کاملاً ریز خرد و یا چرخ می کنیم.
– زیتون ها را در کاسه ای گود می ریزیم و مغز گردوی آسیاب شده و سبزی های خرد شده را به آن می افزاییم.
– سیر را کوبیده به همراه آب انار، رب انار، دانه انار ترش، نمک و گلپر به مواد داخل کاسه اضافه کرده و با هم خوب مخلوط می کنیم.
– مخلوط به دست آمده را به مدت 2 ساعت در یخچال گذاشته تا خوب جا بیفتد.
– زیتون پرورده آماده شده را می توانید دریک ظرف در بسته به مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید.
نکته :
– اگر ﺳﺒﺰی ﭼﻮﭼﺎق را ﮐﻪ ﻧﻮﻋﯽ سبزی ﻣﺤﻠﯽ گیلان اﺳﺖ در دﺳﺘﺮس ﻧبود، می توانید از ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮری ﻧﻌﻨﺎی ﺧﺸﮏ استفاده کنید.
– از سبزی های خشک به جای سبزی تازه برای تهیه زیتون پرورده می توان استفاده کرد. ( زیتون پرورده با سبزی تازه طعم بهتری خواهد داشت.)

ارسال شده در تاریخ 21 آبان 1397 توسط خدیجه ص با موضوع مربا و ترشیجات
بازدید : 313

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است