طرز تهیه سالاد شور مشهدی معروف به ترشی آب گوجه

طرز تهیه سالاد شور مشهدی معروف به ترشی آب گوجه

طرز تهیه سالاد شور مشهدی (سالاد فصل – ترشی آب گوجه)

سالاد زمستانی یا سالاد شور یا شور آب گوجه هرچی تندتر باشه خوشمزه تره اما البته در مورد دوستانی که حساس هستند کم تندی یا بدون فلفل هم قابل تهیه است.

موادلازم سالاد فصل

گل کلم سه لیوان خرد کرده
کرفس دو لیوان خرد کرده
هویج دو لیوان خرد کرده
فلفل تند 5-6 عدد
سیر 5-6 حبه
گوجه فرنگی دو تا سه کیلو
سرکه سفید یک لیوان برای هر یک تا یک و نیم کیلو گوجه

طرز تهیه سالاد شور مشهدی, دستور تهیه ترشی آب گوجه,مواد لازم ترشی گوجه مشهدی ,مراحل تهیه سالاد فصل مشهدی ,آموزش مرحله به مرحله ترشی آب گوجه

طرز تهیه ترشی آب گوجه :

همه مواد را شسته و نگینی درشت خرد می کنیم و یک روز روی پارچه پهن می کنیم تا هوا بخورد و کاملا خشک شود
گوجه فرنگی ها را یک دقیقه در آب جوش می اندازیم و پوست آنها را میگیریم و بعد در میکسر می ریزیم و کاملا مخلوط می کنیم
آب گوجه فرنگی بدست آمده را بدون صاف کردن در قابلمه روی حرارت می گذاریم و به آن کمی نمک در حدی که خیلی شور نشود (هر کیلو گوجه حدود یک قاشق غذاخوری سرصاف) اضافه می کنیم و حدود ده دقیقه می جوشانیم
بعد از روی حرارت بر می داریم , یک لیوان سرکه به آن اضافه می کنیم و همانطور داغ در یک ظرف دیگر روی مخلوط سبزیجات می ریزیم. کمی که سردتر شد آنرا به شیشه های اصلی منتقل می کنیم و تا 24 ساعت درب آنرا محکم نمی کنیم که سر می رود
بعد 24 ساعت درب آنرا محکم می کنیم و بعد از 10 روز قابل خوردن است
این شور را ترجیحا در یخچال نگه دارید چون خیلی زود کپک می زند.

نکته قابل توجه :

این شور را ترجیحا در یخچال نگه دارید چون خیلی زود کپک می زند.

حتما همه مواد را یک روز روی پارچه پهن می کنیم تا هوا بخورد و کاملا خشک شود

میزان نمک را هم رعایت کنید نمک در حدی که خیلی شور نشود 

ارسال شده در تاریخ 26 سپتامبر 2019 توسط خدیجه ص با موضوع مربا و ترشیجات
بازدید : 6,326
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.