طرز تهیه سمبوسه سریع و کم روغن با فوت و فن عالی

طرز تهیه سمبوسه سریع و کم روغن با فوت و فن عالی

طرز تهیه سمبوسه سریع

یه شام بسیار خوشمزه و سه سوته و باحال خیلی سریع درست میشه و خوشمزه است
درست کردن این سمبوسه خیلی راحت و بی دردسر
اول که دستگاه ساندویچ ساز رو بزارین پنج دقیقه گرم بشه بعد داخلش رو خوب چرب کنید و یک عدد نون لواش رو نصف کنید داخل ساندویچ ساز بزارین بعد از مواد میانی سمبوسه داخلش بزارین و بهتره وکمی پنیر پیتزا بریزین و نصف دیگر نون لواش کنید و روش بزارین و با قلمو روی نون رو با روغن چرب کنید و درش رو بزارین یک ربع زمان بدین سمبوسه آماده است بعد هم برش بدین و میل کنید
مواد میانی سمبوسه من مرغ با پیاز و قارچ و فلفل دلمه ای تفت داده پر کردم
مواد اصلی سمبوسه رو براتون میزارم درست کنید
سیب زمینی پخته و خرد شده/ 2 عدد
گوشت چرخ کرده/ 200 گرم
پیاز خردشده/1عدد
زردچوبه،نمک،فلفل سیاه و قرمز/ به میزان لازم

طرز تهیه سمبوسه سریع

طرز تهیه سمبوسه سریع ,پخت سمبوسه کم روغن با فوت و فن عالی,دستورسمبوسه سریع ,پخت سمبوسه کم روغن ,مواد لازم سمبوسه ,تهیه سمبوسه کم روغن با ساندویچ ساز
طرز تهیه:
ابتدا در تابه روغن و پیاز را ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا پیاز طلایی شود.
سپس گوشت را در آن به مدت هفت هشت دقیقه دقیقه تفت می دهیم و بعد از آنکه رنگ گوشت کاملا تغییر کرد تمام ادویه جات را به آن اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده به مواد اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه مواد ا با حرارت کم تفت می دهیم
نکته بزارید نون از داغی بیفته بعد برش بدین..اگر نمی خواین ترد بشه زودتر بردارین

تکرار:طرز تهیه: سمبوسه کم روغن
ابتدا در تابه روغن و پیاز را ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا پیاز طلایی شود.
سپس گوشت را در آن به مدت هفت هشت دقیقه دقیقه تفت می دهیم و بعد از آنکه رنگ گوشت کاملا تغییر کرد تمام ادویه جات را به آن اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده به مواد اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه مواد ا با حرارت کم تفت می دهیم
نکته بزارید نون از داغی بیفته بعد برش بدین..اگر نمی خواین ترد بشه زودتر بردارین

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2U28eYs
نوشته شده توسط در تاریخ 20 فروردین 1398 با موضوع آشپزی | بازدید : 141
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *