طرز تهیه شور مخلوط نکات و ترفندهای عالی تهیه شور مخلوط

طرز تهیه شور مخلوط نکات و ترفندهای عالی تهیه شور مخلوط

طرز تهیه شور مخلوط

مواد لازم برای #شور_مخلوط

????? گل کلم 1 عدد
هویج نیم کیلو
خیار نیم کیلو
کرفس 2 ساقه
لوبیا سبز 300 گرم
فلفل سبز و سیر مقداری
آب به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم
سبزی فقط برگ کرفس ریختم

طرز تهیه شور مخلوط , تهیه شور مخلوط ,مواد لازم تهیه شور مخلوط , دستور تهیه شور مخلوط ,ترفندهای تهیه شور مخلوط عالی,نکاتی برای تهیه شور مخلوط خوشمزه,تهیه ش

طرز تهیه شور مخلوط
کلم بنفش درصورت دلخواه (اگه خواستین رنگش صورتی باشه. اگر نه میتونید با زردچوبه یا رنگ زرد خوراکی زردش کنید یا اینکه همینجوری رنگ طبیعی خودشون باشن)
تفاوت شور با ترشی اینه که اکثر ترشی ها به کمک سرکه آماده شده در حالی که در شور نقش اصلی را آب و نمک ایفا میکنند.
تمام مواد رو درشت خرد کنید.
داخل کاسه بزرگی بریزین
لوبیا سبز بهتره درسته باشه (که من درسته نداشتم)
هویج و ساقه کرفس و خیار رو با رنده دالبر خرد کردم.
هویج و لوبیا رو نیم پز کردم
نذارید کامل بپزه و کمی نیم پز باشه که ترد باشه
به ازای هر لیتر آب سه قاشق غذاخوری نمک. و نصف لیوان سرکه اضافه کنید بذارید روی حرارت چند جوش بخوره
کمی که خنک شد روی موادتون بریزید.
مخلوط کنید.
اگه نمک کم باشه باعث میشه ترشی کپک بزنه یا ابش لزج بشه
داخل ظرف های شیشه ای بذارید درشو محکم ببندین که هوا داخلش نره . حدود ده روز داخل یخچال یا جای خنک بذارید تا آماده بشه.
میزان سرکه رو میتونید بیشتر کنید.
من کمی پودر گلپر هم دوس دارم به ترشی هام اضافه میکنم.

تکرار :طرز تهیه شور مخلوط

تفاوت شور با ترشی اینه که اکثر ترشی ها به کمک سرکه آماده شده در حالی که در شور نقش اصلی را آب و نمک ایفا میکنند.
تمام مواد رو درشت خرد کنید.
داخل کاسه بزرگی بریزین
لوبیا سبز بهتره درسته باشه (که من درسته نداشتم)
هویج و ساقه کرفس و خیار رو با رنده دالبر خرد کردم.
هویج و لوبیا رو نیم پز کردم
نذارید کامل بپزه و کمی نیم پز باشه که ترد باشه
به ازای هر لیتر آب سه قاشق غذاخوری نمک. و نصف لیوان سرکه اضافه کنید بذارید روی حرارت چند جوش بخوره
کمی که خنک شد روی موادتون بریزید.
مخلوط کنید.
اگه نمک کم باشه باعث میشه ترشی کپک بزنه یا ابش لزج بشه
داخل ظرف های شیشه ای بذارید درشو محکم ببندین که هوا داخلش نره . حدود ده روز داخل یخچال یا جای خنک بذارید تا آماده بشه.
میزان سرکه رو میتونید بیشتر کنید.
من کمی پودر گلپر هم دوس دارم به ترشی هام اضافه میکنم.

ارسال شده در تاریخ 4 آذر 1397 توسط خدیجه ص با موضوع مربا و ترشیجات
بازدید : 272

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است