طرز تهیه مربا و شربت آلبالو در منزل به رعایت نکات اصلی

طرز تهیه مربا و شربت آلبالو در منزل به رعایت نکات اصلی

طرز تهیه مربا و شربت آلبالو

مربا آلبالو

طرز تهیه مربا و شربت آلبالو,تهیه مربا و شربت آلبالو,دستورمربا آلبالو, روش تهیه شربت آلبالو, مود لازم تهیه مربای آلبالو ,مربا آلبالو , شربت آلبالو
مربا و شربت آلبالو

البالو …یک کیلو
شکر …یک کیلو ونیم
وانیل و جوهر لیمو در صورت دلخواه،که من نریختم
اگه مربای تنها میخواین داشته باشین شکر و البالو رو برابر بگیرین

طرز تهیه …

هسته البالو رو با ه‍سته گیر ساده دستی جدا کردم طوریکه آلبالوها له نشن…چون وقتی آلبالو له بشه و قسمت گوشتیش بریزه بیرون،شربت و مربای شفافی نخواهید داشت…در قابلمه ای بزرگ که دو برابر البالو وشکر حجم داره البالو رو میریزیم و لابلا شکر میپاشیم

در قابلمه رو میزاریم و یکشب میذاریم داخل یخچال،
بعد از ان قابلمه رو برداشته روی شعله ملایم و زیاد هم نمیزنیم تا بجوش بیاد،من تو این مرحله کفشو نمیگیرم البالو با کف مربا قاطی میشه،زمانیکه بجوش اومد حرارتو کم میکنین که سر نره،بعد 15 تا 20دقیقه مربا ما اماده اس میذاریم خنک بشه،کف روشو برمیداریم
بعد از اون، مربا رو از داخل شهد جدا کرده داخل شیشه بریزید اگه شهد کم بود مقداری از شهد رو توی شیشه ها بریزید بقیه شهد هم برای شربت استفاده کنید
اگه شربت نمیخواید شکر رو مساوی البالو بریزید

طرز تهیه مربا و شربت آلبالو,تهیه مربا و شربت آلبالو,دستورمربا آلبالو, روش تهیه شربت آلبالو, مود لازم تهیه مربای آلبالو ,مربا آلبالو , شربت آلبالو

اگه مربا رو خارج کردید دیدید شهدش برای مربا رقیقه چند دقیقه دیگه روی گاز بزارید تا شهدش یکم سفت تر بشه،ولی واسه من غلظتش خوب بود

البته باید دقت باشین که مربا سرد بشه و بره تو یخچال غلیظتر میشه

ارسال شده در تاریخ 18 جولای 2019 توسط خدیجه ص با موضوع مربا و ترشیجات
بازدید : 2,012
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.