طرز تهیه مربا کامکوات آموزش انواع مربا و مارمالاد صبحانه
طرز تهیه مربا کامکوات آموزش انواع مربا و مارمالاد صبحانه
طرز تهیه مربا کامکوات
مواد لازم تهیه مربای کامکوات
کامکوات ۱ کیلو
آب ۲ لیوان
شکر ۱ کیلو تا 1 کیلو نیم
آب پرتقال ۲ لیوان
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذا خوری
رنگ ژله زرد طلایی 2 قطره
طرز تهیه مربا کامکوات
کامکوات میشوریم داخل قابلمه آبجوش میریزیم به مدت 5 دقیقه و بعد آبکش میکنیم ودر 3 مرحله در کل انجام می دهیم .در کل میشه 15 دقیقه و کامکوات 3 ساعت در آب یخ میریزیمو در این فاصله چند بار آبش عوض میکنیم وبعد سر کامکوات برش میزنیم تا گوشتش دیده شود. آب و شکر داخل قابلمه میریزم تا شکر حل شود با شعله کم تا جوش بیاد (مواظب باشیم شکر دور اطراف قابلمه نباش که باعث شکرک مربا شود) و آب پرتقال اضافه میکنیم جوش اومد کامکوات میریزم 4 دقیقه جوشید آبلیمو اضافه میکنیم و رنگ ژله زرد طلایی و میگذاریم داخل قابلمه خنک شود و بعد داخل ظرف شیشه میریزیم و در یخچال نگه داری میکنیم.
کامکوات میشوریم داخل قابلمه آبجوش میریزیم به مدت 5 دقیقه و بعد آبکش میکنیم و در 3 مرحله در کل انجام می دهیم .در کل میشه 15 دقیقه و کامکوات 3 ساعت در آب یخ میریزیمو در این فاصله چند بار آبش عوض میکنیم و بعد سر کامکوات برش میزنیم تا گوشتش دیده شود. آب و شکر داخل قابلمه میریزم تا شکر حل شود با شعله کم تا جوش بیاد (مواظب باشیم شکر دور اطراف قابلمه نباش که باعث شکرک مربا شود) و آب پرتقال اضافه میکنیم جوش اومد کامکوات میریزم 4 دقیقه جوشید آبلیمو اضافه میکنیم و رنگ ژله زرد طلایی و میگذاریم داخل قابلمه خنک شود و بعد داخل ظرف شیشه میریزیم و در یخچال نگه داری میکنیم.
پیشنهاد سردبیر
- کیوی خشک شده , کیوی خشک را در خانه به بهترین روش درست کنید
- طرز تهیه پیتزا خانگی روی گاز بدون نیاز به فر
- طرز تهیه سس خونگی پیتزا و ساندویج به روش ساده
- طرز تهیه ترشی خیار به سبک آمریکایی و بسیار لذیذ
- طرز تهیه خوراک مرغ و کدو در فر آموزش انواع خوراک ساده
- طرز تهیه نان سنتی اردک یا اگردک آموزش نان محلی همدان