طرز تهیه مربا کامکوات آموزش انواع مربا و مارمالاد صبحانه
طرز تهیه مربا کامکوات آموزش انواع مربا و مارمالاد صبحانه
طرز تهیه مربا کامکوات
مواد لازم تهیه مربای کامکوات
کامکوات ۱ کیلو
آب ۲ لیوان
شکر ۱ کیلو تا 1 کیلو نیم
آب پرتقال ۲ لیوان
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذا خوری
رنگ ژله زرد طلایی 2 قطره
طرز تهیه مربا کامکوات
کامکوات میشوریم داخل قابلمه آبجوش میریزیم به مدت 5 دقیقه و بعد آبکش میکنیم ودر 3 مرحله در کل انجام می دهیم .در کل میشه 15 دقیقه و کامکوات 3 ساعت در آب یخ میریزیمو در این فاصله چند بار آبش عوض میکنیم وبعد سر کامکوات برش میزنیم تا گوشتش دیده شود. آب و شکر داخل قابلمه میریزم تا شکر حل شود با شعله کم تا جوش بیاد (مواظب باشیم شکر دور اطراف قابلمه نباش که باعث شکرک مربا شود) و آب پرتقال اضافه میکنیم جوش اومد کامکوات میریزم 4 دقیقه جوشید آبلیمو اضافه میکنیم و رنگ ژله زرد طلایی و میگذاریم داخل قابلمه خنک شود و بعد داخل ظرف شیشه میریزیم و در یخچال نگه داری میکنیم.
کامکوات میشوریم داخل قابلمه آبجوش میریزیم به مدت 5 دقیقه و بعد آبکش میکنیم و در 3 مرحله در کل انجام می دهیم .در کل میشه 15 دقیقه و کامکوات 3 ساعت در آب یخ میریزیمو در این فاصله چند بار آبش عوض میکنیم و بعد سر کامکوات برش میزنیم تا گوشتش دیده شود. آب و شکر داخل قابلمه میریزم تا شکر حل شود با شعله کم تا جوش بیاد (مواظب باشیم شکر دور اطراف قابلمه نباش که باعث شکرک مربا شود) و آب پرتقال اضافه میکنیم جوش اومد کامکوات میریزم 4 دقیقه جوشید آبلیمو اضافه میکنیم و رنگ ژله زرد طلایی و میگذاریم داخل قابلمه خنک شود و بعد داخل ظرف شیشه میریزیم و در یخچال نگه داری میکنیم.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه حلوا کدو حلوایی حلوای مناسب فصل های سرد
- طرز تهیه کیک کرم کارامل دسری عالی و خوشمزه
- طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو برای مجالس و مهمانی های رسمی طرز تهیه سالاد
- طرز تهیه شیرینی اتابکی آموزش شیرینی عید و پذیرایی
- طرز تهیه خوراک مرغ و بامیه با دستور مرحله ای
- روش تهیه کشک بادمجان لذیذترین غذای سنتی و پیشغذای مجلسی