طرز تهیه مرغ پاپ کورنی حتما این دستور عالی رو امتحان کنید

طرز تهیه مرغ پاپ کورنی حتما این دستور عالی رو امتحان کنید

طرز تهیه مرغ پاپ کورنی

خوب بریم سراغ یه غذای آسون و خوشمزه و باحال که تو زمان کوتاهی آماده میشه
مرغ پاپ کورنی

طرز تهیه مرغ پاپ کورنی,مواد لازم تهیه مرغ پاپ کورنی,تهیه مرغ پاپ کورنی سوخای ,سوخاری های فینگر فودی,آموزش سوخاری رستورانی,دستور مرغ پاپ کرنی

طرز تهیه مرغ پاپ کورنی

این غذا برای سوخاری کردن به تخم مرغ نیاز نداره
بچه ها خیلی از شما همیشه میگید بعد سوخاری کردن لایه سوخاری از مرغ جدا میشه ولی این دستور امکان نداره اینجوری بشه و لایه سوخاری خیلی خوب به مرغ میچسبه و چون برای سوخاری کردن نیاز به تخم مرغ نیست اصلا روغن کف نمیکنه
حتما این دستور عالی رو امتحان کنید
برای این مدل مرغ رو به قطعات کوچکتر خرد میکنیم و حتما سینه مرغ باید باشه تو کمتر از نیم ساعت این غذای سریع و باحال آماده میشه
مرغ پاپ کورنی
ماست دو ق غ
آرد دو ق غ
آب سرد چهار ق غ
بکینگ پودر نصف ق چ
نمک یک ق چ
فلفل سیاه و پودر سیر هر کدوم یک ق چ
آرد سوخاری به میزان لازم (من از آرد سوخاری پرک نارنجی مارک آمون استفاده کردم)می تونید از لینک خرد شده یا چیپس خرد شده هم برای سوخاری کردن استفاده کنید
سینه مرغ یک عدد کامل +دو ق چ نمک+یک ق چ فلفل سیاه +یک ق چ پودر سیر+یک ق غ سس باربیکیو(قابل حذف)

طرز تهیه مرغ پاپ کورنی,مواد لازم تهیه مرغ پاپ کورنی,تهیه مرغ پاپ کورنی سوخای ,سوخاری های فینگر فودی,آموزش سوخاری رستورانی,دستور مرغ پاپ کرنی

ابتدا مرغ رو به قطعات مربعی اندازه قوطی کبریت خرد میکنیم نمک و فلفل و پودر سیر و سس باربیکیو میزنیم خوب مخلوط میکنیم به خورد مرغ بره
حالا در ظرفی جداگانه ماست رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم سه چهار دقیقه می زاریم بمونه تا حالا پفکی پیدا کنه بعد نمک و فلفل و ادویه ها رو اضافه میکنیم حالا آرد رو اضافه و مخلوط میکنیم در آخر هم آب رو اضافه میکنیم خمیر باید غلظت ماست رو داشته باشه اگر شل شد بهش کمی آرد بزنید اگر سفت شد خیلی کمی آب بزنید
بزارید روغن خوب داغ بشه

طرز تهیه مرغ پاپ کورنی,مواد لازم تهیه مرغ پاپ کورنی,تهیه مرغ پاپ کورنی سوخای ,سوخاری های فینگر فودی,آموزش سوخاری رستورانی,دستور مرغ پاپ کرنی

حالا هر تکه مرغ رو اول داخل خمیر بندازین بعد بندازین داخل آرد سوخاری و خوب با آرد سوخاری روش رو پوشش بدین بعد هم داخل روغن داغ بندازین خوب سرخ بشه حرارت رو زیاد کنید چون قطعات مرغ کوچک سریع میپزه زیاد تو روغن بمونه سفت میشه

ارسال شده در تاریخ 11 ژوئن 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع آشپزی
بازدید : 3,012
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.