طرز تهیه نان روغنی فوری خانگی به همراه سبزیجات سالم

طرز تهیه نان روغنی فوری خانگی با سبزیجات بسیار سالم

طرز تهیه نان روغنی فوری

مواد اولیه مورد نیاز :

آرد گندم 2 پیمانه
آرد برنج یک پیمانه
آرد نخودنصف پیمانه
پودر گشنیز یک ق م
پودر زیره سیاه نصف ق م
نمک به اندازه کافی

طرز تهیه نان روغنی فوری,تهیه نان روغنی فوری, مواد لازم تهیه نان روغنی ,دستور پخت نان روغنی,آموزش نان روغنی با سبزیجات,تهیه نان روغنی خانگی و سالم

آماده سازی و پخت نان روغنی در منزل

در یک کاسه آردها را با هم مخلوط کنید.
گشنیز، نمک و زیره را به آن اضافه کنید.
تمامی مواد را با هم مخلوط کنید و به اندازه ای که مایع با غلظت خامه به دست بیاید آب بریزید.

تابه را کمی چرب کنید و یک ملاقه از مواد را روی تابه که داغ شده بریزید.
روی قسمتی که کمی خود را گرفته است مقداری روغن بریزید و آن را برگردانید.
پس از 2 دقیقه که کمی قهوه ای شد نان را برگردانید.

ودومین روش تهیه نان خانگی:

آردگندم ٣ لیوان
نمک نصف قاشق غذاخوری
بکینگ پودر  ١ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
آب ١ لیوان کامل

1. ابتدا آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف مناسب باهم مخلوط می کنیم و سه بار الک می کنیم. سپس نمک اضافه می کنیم و بعدش روغن و در انتها آب اضافه می کنیم و بعدش با لیسک همه مواد را باهم مخلوط می کنیم تا خمیر درست شود.

2. پس از آن دست مان را با روغن چرب می کنیم و خمیر را حسابی ورز می دهیم تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. توجه کنید بهتر است به هنگام پختن نان، خمیرتان را بعد از ورز دادن، چند مرتبه بلند کنید و محکم کف ظرف بکوبید. در این حالت اگر خمیرتان را هم کمتر ورز بدهید، مشکلی پیش نمیاد.

3. بعد از ورز دادن کامل خمیر، حالا روی ظرف خمیر پارچه می کشیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای محیط استراحت می دهیم. دقت کنید پارچه نباید به هیچ وجه به خمیر بچسبد.

4. بعد از استراحت دادن خمیر، حالا روی سطح کار خود کمی آرد می پاشیم و خمیر را به 10 چانه تقسیم می کنیم. بعد چانه ها را یکی یکی با وردنه باز می کنیم و هر چقدر خمیر نازک باشد نان بهتر بدست می آید. همچنین می توانید خمیر را به شکل دایره یا هر شکل دیگری که دوست داشتید برش دهید.

5. بعد از آماده کردن نان ها، حالا نوبت پختن آن هاست. برای این کار یک ماهیتابه نسوز بدون روغن را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. وقتی داغ شد، نان را داخلش پهن می کنیم و وقتی یک طرف نان پخت، نان را برمی گردانیم تا طرف دیگر نان هم بپزد. دقت کنید به محض اینکه نان را داخل تابه می گذاریم، شروع به حباب زدن می کند. یعنی اینکه نان در حال پختن است. فقط مواظب باشد نان ها را نسوزانید.

 بعد از اینکه هر دو طرف نان به خوبی پخت، فوری آن را داخل پارچه میزاریم و روی آن را می پوشانیم تا گرم بماند و خشک نشود.

ارسال شده در تاریخ 19 سپتامبر 2019 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 785
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.