طرز تهیه نون قندی روی گاز و فر بسیار هم نرم و خوشمزه

طرز تهیه نون قندی بسیار هم نرم و باحال و خوشمزه

طرز تهیه نون قندی
این نون قندی تخم مرغ نمیخواد
همزن نمیخواد
استراحت نمیخواد
بسیار سریع و بی دردسر
بسیار هم نرم و باحال و خوشمزه است اصلا بی نظیره
خیلی خیلی دستورش راحت
داخل فر و روی گاز هم به راحتی درست میشع
تمام مراحل دستور
ن این نون رو داخل قالب مستطیل بیست و پنج در سی و پنج درست کردم اگر تو تابه رژیمی درست میکنید باید دو تابه باشه

 طرز تهیه نون قندی, آموزش نون قندی روی گاز ,پخت نون قندی در فر ,پخت نون قندی بسیار هم نرم و خوشمزه,مواد لازم تهیه نون قندی
نون قندی
ماست شیرین 1/2لیوان
شکر از1/2لیوان +دو ق غ
روغن مایع 1/2لیوان
پکینگ پودر2ق چ سرخالی
وانیل نوک ق چ.هل نصف ق چ
اردسفید حدود دو لیوان
نمک یک پنس
ماست وشکررامخلوط کنیدوباقاشق خوب خوب هم بزنیدتادانه های شکرکاملا حل بشه ،سپس روغن مایع رااضافه کنیدوکمی دیگر هم بزنید ،وانیل یاهل راهم بیفزایید ،اردوپکینگ پودرونمک راسه بارالک کنید وکم کم باقاشق به مواداضافه کنیدهم بزنید ،تاجای ممکن خمیررا باقاشق هم بزنیددست اخرکمی بانوک انگشتان خمیررایکدست کنید تاخمیربسیااارلطیفی داشته باشیم *خمیربا این میزان اردبسیاارلطیفه ،اگردرحدکمی هم چسبنده بوداشکالی ندارد *ولی اگر خیلب شل بود آرد بزنید خمیرنیازبه ورزندارد،اگرخمیررازیادورزبدین به روغن خواهدافتادودرنتیجه نان بعدازپخت خشک وسفت خواهدشد.
*خمیرنیازی به استراحت نداردوبلافاصله بعدازاماده شدن ،ان راپهن کنید.
کف قالب یاسینی یا تابه موردنظر کاغذروغنی بیندازید،روی کاغذراکمی چرب کنید،خمیراماده شده را بادست وبه شکل دلخواه وبه قطر۳ تا پنج میلی پهن کنید خمیر رو حتما داخل قالب باز کنید ،روی ان طرح بیندازید من با چنگال طرح انداختم
روی خمیررابامخلوط زرده تخم مرغ وزعفران رومال کنید کنجدو..بپاشید
روش پخت روی گاز.شعله پخش کن با حرارت ملایم میزلریم داغ بشه بعد مدت پونزده دقیقه بعد تابه رو روش میزلریم درش رو میبندیم مدت پونزده دقیقه زمان میخواد بعد این زمان روی نون رو برگردانید تا روی نون برشته بشه

طرز تهیه نون قندی, آموزش نون قندی روی گاز ,پخت نون قندی در فر ,پخت نون قندی بسیار هم نرم و خوشمزه,مواد لازم تهیه نون قندی
روش پخت داخل فر
درفرازقبل گرم شده 200درجه،طبقه باالا به مدت 20_15دقیقه قراردهیدتانان بپزد،روی نان رادست اخرکمی درحدخوشرنگ شدن گریل کنید
. *بعدازپخت وسرد شدن درون نایلون یاظرف دربسته نگهداری کنید.
زیادازحدهم پخت ندین که سفت بشه

ارسال شده در تاریخ 25 ژوئن 2019 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 5,143
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.