طرز تهیه هویج پلو آموزش غذای ساده مقوی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه هویج پلو غذای ساده مقوی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه هویج پلو

طرز تهیه هویج پلو,هویج پلو غذای ساده و مقوی ,آموزش هویج پلو بسیار خوشمزه,ترفند های طلایی پخت هویج پلو,مواد لازم هویج پلو,پخت هویج پلو

موادلازم هویج پلو 😊

هویج یک کیلوگرم
پیاز دوعدد
مرغ یک عدد سینه
نمک فلفل زردچوبه
شکر دو قاشق غذاخوری(دلخواه)
کره ۲۵ گرم(دلخواه)
زعفرون دم کشیده غلیظ دوقاشق غذاخوری
برنج ۴ پیمانه
طرز تهیه هویج پلو,هویج پلو غذای ساده و مقوی ,آموزش هویج پلو بسیار خوشمزه,ترفند های طلایی پخت هویج پلو,مواد لازم هویج پلو,پخت هویج پلو

طرز تهیه هویج پلو
اول پیازهامو خلالی خرد کردم و توی روغن تفت دادم.زردچوبه بهش اضافه کردم و کمی نمک.
هویج هامو که شسته بودم و رنده کرده بودم(رنده درشت یا خلالی)به پیاز اضافه کردمو تفت دادم.
وقتی تغییر رنگ داد و سبک شد ،شکر رو اضافه کردم.
سینه مرغ رو جداگونه پختم و تکه تکه کردم(میتونید ریش ریش کنید).
مرغ رو به هویج و پیاز اضافه کردم و تفت دادم.
زعفرون رو به مخلوطم اضافه کردم‌.فلفل زدم و شعله رو خاموش کردم.
برنج رو که از چندساعت قبل خیس کرده بودم رو ابکش کردم.مخلوط هویج و مرغ رو باهاش مخلوط کردم.کف قابلمه ته دیگ سیب زمینی گذاشتم و اجازه دادم بپزه.(اول با شعله متوسط تا بخار کنه و بعد با شعله کم)
انتهای پخت هم کره رو چند قسمت کردم و روی پلو گذاشتم.

طرز تهیه هویج پلو,هویج پلو غذای ساده و مقوی ,آموزش هویج پلو بسیار خوشمزه,ترفند های طلایی پخت هویج پلو,مواد لازم هویج پلو,پخت هویج پلو
.
.
.
🌸🌸🌸
🙋‍♀️🙋‍♀️عزیزااااان دلم😍شما تا حالا شده غذایی رو از جایی یا کسی یاد بگیرین و بشه جزو ثابت برنامه غذایی تون؟ .

تکرار:طرز تهیه هویج پلو 

اول پیازهامو خلالی خرد کردم و توی روغن تفت دادم.زردچوبه بهش اضافه کردم و کمی نمک.
هویج هامو که شسته بودم و رنده کرده بودم(رنده درشت یا خلالی)به پیاز اضافه کردمو تفت دادم.
وقتی تغییر رنگ داد و سبک شد ،شکر رو اضافه کردم.
سینه مرغ رو جداگونه پختم و تکه تکه کردم(میتونید ریش ریش کنید).
مرغ رو به هویج و پیاز اضافه کردم و تفت دادم.
زعفرون رو به مخلوطم اضافه کردم‌.فلفل زدم و شعله رو خاموش کردم.
برنج رو که از چندساعت قبل خیس کرده بودم رو ابکش کردم.مخلوط هویج و مرغ رو باهاش مخلوط کردم.کف قابلمه ته دیگ سیب زمینی گذاشتم و اجازه دادم بپزه.(اول با شعله متوسط تا بخار کنه و بعد با شعله کم)
انتهای پخت هم کره رو چند قسمت کردم و روی پلو گذاشتم.

ارسال شده در تاریخ 18 اردیبهشت 1398 توسط امید ازادمرد با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 179

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است