طرز تهیه پایلا اسپانیایی با دستور پخت مرحله ای
طرز تهیه پایلا اسپانیایی خوراک خوشمزه که به راحتی می تونید توی منزل تهیه کنید این خوراک خیلی ساده است و به عنوان یک غذای کامل و رژیمی هم می تونید در برنامتون داشته باشید.
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
مواد لازم برای طرز تهیه پایلا اسپانیایی چیست ؟
ران یا سینه مرغ ۱ عدد
قارچ دکمه ای ۵۰۰ گرم
برنج دو پیمانه
پیاز به میزان لازم
فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
هویج متوسط خلالی خرد شده : یک عدد
سیر خرد شده : ۴ عدد
زیره و نمک و فلفل سیاه و هل درسته و رشته های زعفران و پاپریکا به مقدار لازم
میگو ۸ عدد
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای تهیه سس پایلا :
آب مرغ ۱ لیوان
پیاز رنده شده و کوچک ۱ عدد
زعفران پودر نشده نصف قاشق چایخوری
پوره گوجه فرنگی دو پیمانه
مراحل و طرز تهیه پایلا اسپانیایی :
ابتدا برای تهیه پایلا ابتدا تکه های مرغ را درون مقدار کمی روغن سرخ نمایید و کنار بگذارید سپس برنج را به خوبی بشویید و درون آبکشی مناسب بریزید تا آب آن کشیده شود.
در مرحله بعدی برای تهیه سس پایلا درون قابلمه ای مناسب مقداری روغن و کره بریزید و ادویه ها را به مخلوط کره بیفزایید.
و سپس پوره گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید و نمک را به سس بیفزایید و اجازه دهید تا سس مخصوص به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم شعله گاز بماند.
در مرحله بعدی تهیه پایلا درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شد پیاز و هویج و سیر و فلفل دلمه ای خرد شده و نخود فرنگی پخته شده را مقداری تفت دهید. سپس به مخلوط سبزیجات مقداری پاپریکا بیفزایید. برنج را به مخلوط مواد اضافه کنید و تفت دهید.
مرغ های سرخ شده را دور مواد بچینید و میگو را پاک کرده و سرخ می کنیم و قارچ ها را هم روی سطح مواد قراربدهید.سس را به پایلا اضافه کنید و روی سطح ظرف فویل آلومینیومی مناسب را بکشید سپس ظرف را درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید همچنین می توانید پایلا را روی شعله گاز با حرارت کم قرار دهید تا پخته شود.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه هویج پلو آموزش غذای ساده مقوی و بسیار خوشمزه
- از بین بردن بوی ماهی از ظروف آشپزخانه ، دستها و فضای خانه
- طرز تهیه جامبوی گوشت قلقلی به همراه آموزش سس ریکوتای
- آموزش توپک سیب زمینی سوخاری یک فینگر فود عالی
- طرز تهیه خورش مرغ با نخودفرنگی در کمترین زمان لذیذترین غذا
- طرز تهیه پاستیل خانگی + آموزش مرحله به مرحله پاستیل