طرز تهیه پودر سوخاری خونگی بسیار آسان سالم و کم هزینه
طرز تهیه پودر سوخاری خونگی بسیار آسان سالم و کم هزینه
طرز تهیه پودر سوخاری خونگی
مهمترین کاربرد آرد یا پودر سوخاری در تهیه غذاهای سوخاری است که از لذیذ ترین غذاهای خانگی با دستور پخت آسان است.
از جمله این غذا ها میتوان به: انواع غذاهای سوخاری، مرغ سوخاری، ماهی، میگو، قارچ،کردون بلو، فلافل، کتلت، کروکت، ناگت، و … استفاده کرد.
پودر سوخاری خونگی
وسط نون هارو در بیارید حواستون باشه که فشرده ش نکنید و بذارید حالت اسفنجی خودشو داشته باشه تا موقع پودر کردن راحت پودر بشه ، حالا داخل یک نایلون بذارید و برای چند روز داخل یخچال بذارید تا بیات بشه
سپس اونها رو داخل یک سینی بریزید و برای یکی دو ساعت در معرض هوای آزاد بذارید تا کمی رطوبتش خشک بشه سپس با غذا ساز یا خرد کن پودرشون کنید من از سبزی خرد کن استفاده کردم
سپس در یک ظرف بریزید و چند دقیقه روی حرارت ملایم بذارید و مدام همش بزنید تا هم خشک بشه وهم رنگش طلایی بشه ،وقتی کاملا خنک شد داخل یک سبد بریزید و تکونش بدید تا دانه های درشتی ک داخلش هست ازش جدا بشه و پودر سوخاری تون یکدست بشه ، داخل زیپ لاک بریزید و در یخچال نگهداریش کنید .
وقتی صحبت از سوخاری باشد، بیشتر از همه به یاد مرغ سوخاری میافتیم. برای تهیه مرغ سوخاری از قسمتهای اصلی آن یعنی سینه، بال، ران و پا استفاده میکنند و هیچوقت یک مرغ را به طور کامل سرخ نمیکنند. مرغ سوخاری غذایی است که معمولا در رستورانها سریعتر از غذاهای دیگر آماده میشود و خیلی از اوقات آماده است اما تهیه آن در منزل زمانبر است. به هرحال اگر دوست دارید میتوانید مرغ سوخاری را مشابه به آنچه در رستوران میل میکنید در منزل تهیه کنید. برای تهیه مرغ سوخاری تخممرغ را با نمک و فلفل هم بزنید و به آن آرد سوخاری، فلفل قرمز، نمک، مقداری زنجبیل، پودر پیاز، ریحون خشک و پودر سیر اضافه کنید و کامل مخلوط کنید. قسمتهای مرغ را در این مخلوط بگذارید تا کامل پوشانده شود و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا حسابی مزه ادویهها را به خود بگیرد. سپس آنها را سرخ کنید. برای اینکه مرغ سوخاری بیشتر شبیه به سوخاریهای رستورانها شود، بهتر است از پودر سوخاری درشت استفاده کنید و مرغها را در سرخکن بگذارید تا سرخ شود. روش دیگر این است که تکههای مرغ را در کاسه تخممرغ بزنید و وقتی همه قسمتهایش تخممرغی شد، در مخلوط پودر سوخاری درشت و سایر ادویهها بغلتانید.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه گارنی یارخ یا شکم پاره غذای ترکی بسیار خوشمزه
- مراحل تهیه دونات پیتزا آموزش فست فود و فینگر فود دونات پیتزا
- آموزش خورش انار دانه مسما تهیه خورش انار دانه خوش رنگ
- طرز تهیه شکلات داغ غلیظ و خامه ای نوشیدنی شکلاتی لذیذ
- طرز تهیه تارت کیک گیلاس با روش پخت عالی و فوق العاده
- طرز تهیه ساندویچ کرپ مرغ آموزش انواع ساندویچ های فست فودی