طرز تهیه پیراشکی گوشت به همراه دستور آماده سازی خمیر جادویی
طرز تهیه پیراشکی گوشت به همراه دستور آماده سازی خمیر جادویی
طرز تهیه پیراشکی گوشت
آموزش امروزمون هم پیراشکی گوشت هست با یه خمیر عالی جاتون سبز ?
اصلا هم خمیرش روغن زیادی جذب نکرد آلبوم رو ورق بزنید متوجه میشید اضافه روغن رو ببینید خیلی خوب میشه و اصلا هم چرب و چیلی نیست کاملا هم ترد میشه
میتونید هم از مواد گوشتی داخلش استفاده کنید هم هر چیزی که سلیقه اتون میکشه .
#خمیر_پیراشکی
طرز تهیه پیراشکی گوشت
دو لیوان آرد رو توی ظرف گود بریزید + یک ق غ خمیر مایع+ نصف ق چ نمک + یک ق غ شکر باهم مخلوط کنید بعد یک عدد تخم مرغ که از لختگی دراوردید + یک پیمانه آب ولرم + نصف پیمانه یه کوچولو کمتر روغن مایع بهش اضافه کنید مخلوط کنید و بعد کم کم آرد اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم و غیر چسبناک بدست بیاد دقت کنید آرد زیاد نزنید خمیر سنگین بشه و لطافتش کم بشه
خمیر رو بعد اینکه خوب ورز دادین توی یه ظرف که کمی چرب شده بزارید و روش سلفون بکشید و با یه پارچه بپیچید و بزارید یه جای گرم تا حجمش زیاد بشه برای من یکساعته ور اومد
بعد پفش رو بگیرید و چونه کنید توی عکس مشخصه من چیکار کردم بعد که لبه هاش رو فیکس کردم مثل قطاب پیچیدم ( فیلم پیچیدن قطاب توی پیج هست)
میتونید گرد ساده کنید بیضی کنید یا حتی از قالب پیراشکی استفاده کنید پی هر طور راحتید درست کنید و نوش جان کنید
خمیر رو بعد اینکه خوب ورز دادین توی یه ظرف که کمی چرب شده بزارید و روش سلفون بکشید و با یه پارچه بپیچید و بزارید یه جای گرم تا حجمش زیاد بشه برای من یکساعته ور اومد
بعد پفش رو بگیرید و چونه کنید توی عکس مشخصه من چیکار کردم بعد که لبه هاش رو فیکس کردم مثل قطاب پیچیدم ( فیلم پیچیدن قطاب توی پیج هست)
میتونید گرد ساده کنید بیضی کنید یا حتی از قالب پیراشکی استفاده کنید پی هر طور راحتید درست کنید و نوش جان کنید
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه دسر گیلاس آموزش انواع دسر با میوه های تابستانی
- سس بستنی و آموزش تصویری طرز تهیه آن | مواد لازم
- روش تهیه باقلوای برشی بادام جدید و مواد لازم پخت باقلوا
- دستور پخت کوفته کشک اصفهان غذای خوشمزه واصیل اصفهانی
- آموزش کاپ کیک گلابی با طرز تهیه راحت و بسیار خوشمزه
- دستور تهیه مارمالاد سیب آموزش و نکات طلایی پخت بهترین مرباها