طرز تهیه کاچی به روش عالی شما به چه روشی درست میکنید
طرز تهیه کاچی به روش عالی شما به چه روشی درست میکنید
طرز تهیه کاچی
به روشهای مختلف درست میشه ….شما به چه روشی درست میکنید…
مراحل رو براتون گذاشتم
کاچی
آرد گندم یا آرد برنج یک لیوان (آرد برنج حتما ریز باشه و الک کنید )
شکر یک لیوان
آب حدود پنج لیوان
زعفران دم کرده یک سوم لیوان
گلاب یک سوم لیوان
کره پنجاه گرم
روغن مایع نصف لیوان
ابتدا آرد رو مدت بیست دقیقه با حرارت متوسط تفت میدیم حسابی هم بزنید تا نسوزع وقتی کمی رنگ گرفت و تیره شد و بوی خامی اش گرفته شد خاموش کنید و کمی از داغی افتاد الک کنید بعد دوباره روی حرارت بزارید کره و روغن بزنید و پنج دقیقه سرخ کنید
شکر و آب و گلاب و زعفران رو داخل قابلمه بجوشانید تا شکر حل بشه
وقتی آرد سرخ شد از حرارت بردارید و شیره رو یکباره اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست بشه اگر سفت بود بازم آب جوش بریزید
چند دقیقه هم بزنید بعد هم مدت ده دقیقه درش رو بزارید و شعله رو کم کنید بعد این زمان آماده است
تکرار: طرز تهیه کاچی
آرد گندم یا آرد برنج یک لیوان (آرد برنج حتما ریز باشه و الک کنید )
شکر یک لیوان
آب حدود پنج لیوان
زعفران دم کرده یک سوم لیوان
گلاب یک سوم لیوان
کره پنجاه گرم
روغن مایع نصف لیوان
ابتدا آرد رو مدت بیست دقیقه با حرارت متوسط تفت میدیم حسابی هم بزنید تا نسوزع وقتی کمی رنگ گرفت و تیره شد و بوی خامی اش گرفته شد خاموش کنید و کمی از داغی افتاد الک کنید بعد دوباره روی حرارت بزارید کره و روغن بزنید و پنج دقیقه سرخ کنید
شکر و آب و گلاب و زعفران رو داخل قابلمه بجوشانید تا شکر حل بشه
وقتی آرد سرخ شد از حرارت بردارید و شیره رو یکباره اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست بشه اگر سفت بود بازم آب جوش بریزید
چند دقیقه هم بزنید بعد هم مدت ده دقیقه درش رو بزارید و شعله رو کم کنید بعد این زمان آماده است.
پیشنهاد سردبیر
- ترشی انار طرز تهیه ترشی انار ترشی انار بی نظیر مناسب فصل سرد
- طرز تهیه کوفته سوخاری با دستور پخت مرحله به مرحله
- طرز تهیه کیک هویج و گردو * یک کیک متفاوت و فوق العاده خوشمزه
- دستور ورقه بادمجان گیلانی ورقه غذای محلی و سنتی گیلان
- طرز تهیه کیک باقلوا بدون نیا به فر با دستور پخت مرحله به مرحله
- طرز تهیه کیک مسقطی و دستور کرم مخصوص مسقطی