طرز تهیه کباب تابه ای غذای خوشمزه مقوی و پر طرفدار

طرز تهیه کباب تابه ای غذای خوشمزه مقوی و پر طرفدار

طرز تهیه کباب تابه ای

کباب_تابه_ای

من تقریبا ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده(مخلوط گوسفند و گوساله) استفاده کردم. که نسبتش تقریبا ۶۰ درصد گوسفندی با چربی و ۴۰ درصد گوساله بدون چربی بود.
تقریبا ۵ تا کباب با اندازه تو عکس شد.

طرز تهیه کباب تابه ای ,غذای خوشمزه مقوی و پر طرفدار ,تهیه کباب تابه ای ,غذای کباب تابه ای , کباب تابه ای ,دستور پخت کباب تابه ای, مواد لازم کباب تابه ای

طرز تهیه کباب تابه ای
یک پیاز متوسط رو رنده ریز کرده و آبش رو خوب گرفتم. پیاز رنده شده رو به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفرون و کمی پودر آویشن و یک قاشق آرد سوخاری به گوشت اضافه کردم و خووووب ورز دادم. نیم ساعت تو یخچال گذاشتم و بعد توی تابه رو فقط کمی چرب کردم. و با دست گوشت رو فرم دادم و توی تابه گذاشتم. دقت کنید گوشت بعد از پخت کمی جمع میشه پس از اول اندازه بزرگتر بردارید.
میتونید هم اولش کاملا گوشت رو تو تابه پهن کنید کمی که پخت و اب انداخت با چاقو توی تابه برش بزنید.
خب گوشت رو با شعله متوسط گذاشتم بپزه تا کمی اب بیفته بعد گوجه های حلقه شده رو کنار و روی گوشت ها چیدم و درب تابه رو گذاشتم با شعله کم، تا آب گوشت کشیده بشه و به روغن بیفته. یک طرف کباب که سرخ شد گوجه رو از روش برداشتم و کباب رو برگردوندم تا طرف دیگه هم توی همون روغن خودش سرخ بشه. گوجه رو هم تو تابه کمی سرخ کردم.
برنج رو کته گذاشتم. وقتی آبش کشیده شد، ریختم تو آبکش و دو کفگیر از برنج رو با سه قاشق ماست و زعفرون و نمک و یه قاشق روغن مخلوط کردم و کف قابلمه ریختم و و روشو فشار دادم و صاف کردم. بعد بقیه برنج رو ریختم و دم گذاشتم برای حدود یک ساعت با شعله کم.نوش جاان

تکرار :

طرز تهیه کباب تابه ای
یک پیاز متوسط رو رنده ریز کرده و آبش رو خوب گرفتم. پیاز رنده شده رو به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفرون و کمی پودر آویشن و یک قاشق آرد سوخاری به گوشت اضافه کردم و خووووب ورز دادم. نیم ساعت تو یخچال گذاشتم و بعد توی تابه رو فقط کمی چرب کردم. و با دست گوشت رو فرم دادم و توی تابه گذاشتم. دقت کنید گوشت بعد از پخت کمی جمع میشه پس از اول اندازه بزرگتر بردارید.
میتونید هم اولش کاملا گوشت رو تو تابه پهن کنید کمی که پخت و اب انداخت با چاقو توی تابه برش بزنید.
خب گوشت رو با شعله متوسط گذاشتم بپزه تا کمی اب بیفته بعد گوجه های حلقه شده رو کنار و روی گوشت ها چیدم و درب تابه رو گذاشتم با شعله کم، تا آب گوشت کشیده بشه و به روغن بیفته. یک طرف کباب که سرخ شد گوجه رو از روش برداشتم و کباب رو برگردوندم تا طرف دیگه هم توی همون روغن خودش سرخ بشه. گوجه رو هم تو تابه کمی سرخ کردم.
برنج رو کته گذاشتم. وقتی آبش کشیده شد، ریختم تو آبکش و دو کفگیر از برنج رو با سه قاشق ماست و زعفرون و نمک و یه قاشق روغن مخلوط کردم و کف قابلمه ریختم و و روشو فشار دادم و صاف کردم. بعد بقیه برنج رو ریختم و دم گذاشتم برای حدود یک ساعت با شعله کم.نوش جاان

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2P8Emr2
نوشته شده توسط در تاریخ 8 آذر 1397 با موضوع غذای ایرانی | بازدید : 167
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *