طرز تهیه کیک لوتوس آموزش مرحله به مرحله با پودر بیسکویت

طرز تهیه کیک لوتوس آموزش مرحله به مرحله با پودر بیسکویت

طرز تهیه کیک لوتوس

تهیه این کیک بسیار آسان است  تقریبا مرحل کار شبیه به تهیه کیک ها ساده است . فقط همان طور که در ادمه خواهید دید مایه این کیک نسبت به کیک های دیگه مقداری غلیظ تر است .

مواد لازم کیک لوتوس :

ارد: یک و نیم لیوان

پودر بیسکوییت لوتوس: یک لیوان

تخم مرغ: چهارعدد

شیر: یک لیوان

روغن : نصف لیوان

بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری

وانیل: کمی

شکر: یک لیوان

طرز تهیه کیک لوتوس, آموزش مرحله به مرحله کیک با پودر بیسکویت ,روش تهیه کیک با بیسکویت لوتوس, پخت کیک لوتوس,مواد لازم کیک لوتوس

طرز تهیه : پخت کیک لوتوس

 

شکر به علاوه تخم مرغ وانیل باهم مخلوط کرده سپس زده تا کرم رنگ و کش دار بشه بعد شیر و روغن رو یکی یکی اضافه و در حد مخلوط شدن همزده ارد

سپس پودر بسکوییت لوتوس و بکینگ پودر باهم مخلوط کرده و الک کرده و درسه مرحله به مواد اضافه کرده بعد همزده تا کاملا یکدست بشه .مایه ی کیک رو بریزین تو قالب بزارین تو فر که از قبل گرم شده .

تقریبا ۴۵ تا ۵٠ دقیقه طول کشید درجه ١٧٠ مایه ی کیک نسبت به کیک های دیگه کمی غلطتش کمتره.

نکته :

** مایه ی  این کیک نسبت به کیک های دیگه کمی غلطتش کمتره

**حتما قبلا فر رو رم کنید

**در صورت دلخواه می تونید کیک رو میوه ای (موز ,توت فرنگی, هلو یا هر میوه دیگری استفاده کنید) درست کنید

** در صورت دلخواه می تونید کیک رو کاکائویی یا نسکافه ای کنید.

تکرار

پخت کیک لوتوس

 

شکر به علاوه تخم مرغ وانیل باهم مخلوط کرده سپس زده تا کرم رنگ و کش دار بشه بعد شیر و روغن رو یکی یکی اضافه و در حد مخلوط شدن همزده ارد

سپس پودر بسکوییت لوتوس و بکینگ پودر باهم مخلوط کرده و الک کرده و درسه مرحله به مواد اضافه کرده بعد همزده تا کاملا یکدست بشه .مایه ی کیک رو بریزین تو قالب بزارین تو فر که از قبل گرم شده .

تقریبا ۴۵ تا ۵٠ دقیقه طول کشید درجه ١٧٠ مایه ی کیک نسبت به کیک های دیگه کمی غلطتش کمتره.

 

ارسال شده در تاریخ 27 سپتامبر 2019 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 992
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.