طرز تهیه کیک مرمری آموزش انواع کیک و شیرینی مقوی و رژیمی

طرز تهیه کیک مرمری آموزش انواع کیک و شیرینی مقوی و رژیمی

طرز تهیه کیک مرمری

طرز تهیه کیک مرمری ,مواد لازم تهیه کیک مرمری ,تهیه کیک مرمری ,آموزش کیک مرمری ,دستور آسان برای کیک مرمری ,آموزش انواع کیک و شیرینی ,

مواد لازم کیک مرمری

سفیده تخم مرغ 4عدد
شیر دو سوم پیمانه
جوش شیرین یک دوم ق چ
بکینگ پودر 2ق چ سر صاف
وانیل یا اسانس پرتقال کمی
آرد 2پ
روغ ن مایع دو سوم پ
پودر قند 1پ
پودر کاکائو 1ق غ

دستور پخت کیک مرمری


1::فر رو با درجه 180 روشن میکنیم تاکاملا گرم بشه
2::قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم
3::آرد وجوش شیرین و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم
4::سفیده های تخم مرغ رو با دور تند همزن میزنیم تا کاملا کف کنه و از ظرف نریزه و کنار می‌گذاریم
5::روغن و پودر قند رو کاملا میزنیم تا پودر قند کاملا حل بشه و بعد شیر رو کم کم به روغن و پودر قند اضافه میکنیم و میزنیم
6::حالا همزن رو کنار می‌گذاریم و از لیسک برای مخلوط کردن استفاده میکنیم
7::پودر کاکائو و وانیل رو با کمی آب جوش مخلوط میکنیم
8::آرد و سفیده تخم مرغ زده شده و مخلوط روغن پودر قند وشیر رو در سه مرحله آروم و دورانی مخلوط میکنیم
9::یک سوم از مواد کیک رو جدا میکنیم و با کاکائو که. کنار گذاشته بودیم مخلوط میکنیم ،حالا دو رنگ مایه کیک دارم

طرز تهیه کیک مرمری ,مواد لازم تهیه کیک مرمری ,تهیه کیک مرمری ,آموزش کیک مرمری ,دستور آسان برای کیک مرمری ,آموزش انواع کیک و شیرینی ,
10::نصف مایع ساده رو داخل قالب میریزیم و رویش را صاف میکنیم و بعد مایع کاکائویی رو میریزیم و در آخر نیم دیگر مایع ساده رو می‌ریزیم و رویش را صاف میکنم:حال قالب رو در طبقه وسط فر میزاریم و 50 الی55دقیقه زمان میدهیم تا کاملا بپزه،در آخر هم گریل رو روشن میکنیم همین که روی کیک طلایی شد از فر خارج میکنیم


10::نصف مایع ساده رو داخل قالب میریزیم و رویش را صاف میکنیم و بعد مایع کاکائویی رو میریزیم و در آخر نیم دیگر مایع ساده رو می‌ریزیم و رویش را صاف میکنم:حال قالب رو در طبقه وسط فر میزاریم و 50 الی55دقیقه زمان میدهیم تا کاملا بپزه،در آخر هم گریل رو روشن میکنیم همین که روی کیک طلایی شد از فر خارج میکنیم

ارسال شده در تاریخ 12 اردیبهشت 1398 توسط امید ازادمرد با موضوع شیرینی
بازدید : 150

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است