طرز تهیه کیک پلنگی آموزش کیک پلنگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک پلنگی آموزش کیک پلنگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک پلنگی

مواد لازم:

تخم مرغ ٣عدد
روغن دو سوم لیوان
شکر یک لیوان
شیر دو سوم لیوان
آرد دو لیوان
وانیل ١ ق چ
بکینگ پودر ١ ق چ
پودر کاکائو به مقدار لازم

طرز تهیه کیک پلنگی,مواد لازم تهیه کیک پلنگی, دستور کیک پلنگی,مواد لازم کیک پلنگی, مراحل تهیه کیک پلنگی,آموزش پخت انواع کیک و دسر,

طرز تهیه کیک پلنگی :

آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک و کنار بگذارید
تخم مرغها و شکر و وانیل رو پنج دقیقه بزنید و بعد روغن رو اضافه و سپس شیر رو اضافه و هم بزنید، در انتها مخلوط آرد و بکینگ پودر رو بوسیله لیسک به آرامى و بشکل دورانى به خورد مواد اولیه میدیم ،
از روى مایع کیک به اندازه چهار پنج ق غ چشمى کنار میگذاریم و بقیه اش رو داخل قالب ٢۵ سانتى مى ریزیم، مایع کیکى رو که کنار گذاشته بودیم دو قسمت میکنیم ، به یک قسمت مقدار کمى پودر کاکائو میزنیم طورى که کمى به رنگ قهوه اى روشن دربیاد و به قسمت دیگرش پودر کاکائوى بیشترى میزنیم تا قهوه اى تیره بشه، مایع قهوه اى روشن رو داخل قیف و یا حتى کیسه فریزر ریخته نوکش رو کمى قیچى کرده و دایره هاى درشت و نامنظم روى کیک میکشیم، بعد با رنگ تیره تر به همون روش دور لکه هاى قهوه اى رو برنگ تیره تر خط میکشیم، بعد قالب رو داخل فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه بمدت ٣٠ تا ۴۵ دقیقه اجازه پخت میدیم ، وقتى پخت قالب رو خارج کرده و صبر میکنیم تا خنک بشه، بعد داخل ظرف سرو میگذاریم .

تکرار :

طرز تهیه کیک پلنگی :

آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک و کنار بگذارید
تخم مرغها و شکر و وانیل رو پنج دقیقه بزنید و بعد روغن رو اضافه و سپس شیر رو اضافه و هم بزنید، در انتها مخلوط آرد و بکینگ پودر رو بوسیله لیسک به آرامى و بشکل دورانى به خورد مواد اولیه میدیم ،
از روى مایع کیک به اندازه چهار پنج ق غ چشمى کنار میگذاریم و بقیه اش رو داخل قالب ٢۵ سانتى مى ریزیم، مایع کیکى رو که کنار گذاشته بودیم دو قسمت میکنیم ، به یک قسمت مقدار کمى پودر کاکائو میزنیم طورى که کمى به رنگ قهوه اى روشن دربیاد و به قسمت دیگرش پودر کاکائوى بیشترى میزنیم تا قهوه اى تیره بشه، مایع قهوه اى روشن رو داخل قیف و یا حتى کیسه فریزر ریخته نوکش رو کمى قیچى کرده و دایره هاى درشت و نامنظم روى کیک میکشیم، بعد با رنگ تیره تر به همون روش دور لکه هاى قهوه اى رو برنگ تیره تر خط میکشیم، بعد قالب رو داخل فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه بمدت ٣٠ تا ۴۵ دقیقه اجازه پخت میدیم ، وقتى پخت قالب رو خارج کرده و صبر میکنیم تا خنک بشه، بعد داخل ظرف سرو میگذاریم .

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2BVa5bm
نوشته شده توسط در تاریخ 9 اسفند 1397 با موضوع شیرینی | بازدید : 190
مطالب مرتبط
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *