عوارض خوردن غذای سنگین عدم هضم آن و بروز بیمار های گوارشی

عوارض خوردن غذای سنگین عدم هضم آن و بروز بیمار های گوارشی

عوارض خوردن غذای سنگین

خوردن غذای سنگین از علل بروز بیماری‌های معده است !?

بعد از خوردن کله و پاچه حتماً باید دارچین یا ادویه‌های گرم دیگر مصرف شود.

عوارض خوردن غذای سنگین ,غذای سنگین عدم هضم آن ,عامل بروز بیمار های گوارشی ,خطرات خوردن غذای سنگین ,غذای چرب و سرد و بیماری های معده ,علت بیمار های گوارشی ,

بعد از اینکه غذا میل می کنید شاید برخی از کارها را که در طول روز نتوانسته اید به دلایلی آنها را انجام دهید به اشتباه بعد از شام قصد آنجامشان را داشته باشید که در ادامه به برخی از آنها به اضافه عوارض و خطراتشان اشاراتی می شود ، برای آنکه دچار مشکلات و عوارض خطرناکی جسمی نشوید به نکاتی مهم در خصوص عادات روزانه پس از صرف غذا در این بخش از سلامت گفته شده است توجه کنید.بعد از غذا

در ادامه می خواهیم برایتان توضیح دهیم که خوردن یک غذای بسیار چرب چه کارهایی می تواند با بدنتان کند.

روی سیستم گوارشی فشار می آورد

وقتی غذایی چرب مانند غذاهای سرخ کرده می خورید، حجم بالای چربی روی سیستم گوارشی بدن فشار وارد می کند. از بین چربی، کربوهیدرات و پروتئین، چربی از همه آهسته تر هضم می شود و به آنزیم و مایع گوارشی مانند صفرا و اسید معده احتیاج دارند تا تجزیه شوند. همه چیز از استرس گرفته تا برخی داروها می توانند روی مقدار این مایع گوارشی تاثیر بگذارند، اما متاسفانه بسیاری با کمبود آن مواجه هستند. چربی بالا را اضافه کنید تا موجب بیش از حد کار کردن سیستم بدن شوید که معمولا منجر به نفخ، حالت تهوع و ناراحتی می شود.

باعث می شود دستشویی لازم شوید!

شایع ترین نشانه فشار به سیستم گوارشی، ناخوشایندترین آن هم هست. نه تنها غذا تنها در معده می نشیند، بلکه ممکن است به صورت هضم نشده وارد روده ها شود. در چنین مواقعی ممکن است با مدفوعی چرب مواجه شوید. بسیاری از افراد نیز بعد از خوردن غذای چرب ممکن است دچار اسهال یا درد معده شوند.

باعث می شود باکتری های روده دچار عدم تعادل شوند

تحقیقات بسیاری نشان داده اند که آنچه می خورید روی باکتری های روده تاثیر می گذارند، باکتری هایی که با نام میکروبیوم نیز شناخته می شوند. خوردن یک چیزبرگر و سیب زمینی سرخ کرده، هیچ لطفی در حق میکروبیوم نمی کند. غذاهای بسیار چرب
(فست فودها)، مواد مغذی که داخل چربی های سالم مانند ماهی، روغن زیتون اکسترا ویرجین و یا حتی کره وجود دارد را در خود ندارند. بیشتر خوردن روغن تصفیه شده سبزیجات به جای چربی های مغذی، باعث ایجاد تغییر در تعادل اسید چرب های بدن می شود که در نتیجه باعث بهم ریختن همه چیز از سطح هورمون گرفته تا سیستم ایمنی می شود.

غذاهای بسیار چرب ممکن است باعث آکنه شوند

ممکن است بعد از خوردن یک وعده غذای بسیار چرب مستقیما جوش نزنید، اما غذاهایی که حاوی چربی های ناسالم هستند می توانند در این زمینه نقش ایفا کنند. این تاثیر غیر مستقیم است و به مرور زمان اتفاق می افتد و نتیجه الگوی غذایی است. آکنه تا حدود زیادی به خاطر عدم تعادل هورمونی و عدم تعادل باکتریایی اتفاق می افتد، بنابراین غذای چرب با آسیب وارد کردن به سلامت روده موجب آکنه می شود.

باعث افزایش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت می شود

اگر برنامه غذایی تان پیوسته حاوی غذاهای بسیار چرب بود، ممکن است خطر ابتلایتان به بیماری های مزمنی مانند ناراحتی قلبی و دیابت افزایش پیدا کند. تحقیقات نشان داده افرادی که چهار تا شش مرتبه در هفته، غذاهای سرخ کردنی می خورند احتمال ابتلایشان به دیابت نوع 2 تا 39 درصد و احتمال ابتلایشان به بیماری های قلبی تا 23 درصد افزایش می یابد. و واضح است افرادی که هر روز از این غذاها می خورند، درصد احتمال ابتلایشان بالاتر است.

ارسال شده در تاریخ 23 ژوئن 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع سلامتی
بازدید : 1,426
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.