قوی‌ترین معجون سرماخوردگی طرز تهیه قوی‌ترین آنتی بیوتیک خانگی

قوی‌ترین معجون سرماخوردگی طرز تهیه قوی‌ترین آنتی بیوتیک خانگی

قوی‌ترین معجون سرماخوردگی

ساخت قوی‌ترین آنتی بیوتیک خانگی

✅داخل شلغم را خالی کنید و عسل بریزید، 3 ساعت بعد، شلغم آب انداخته و معجون حاصل بهترین و قوی‌ترین داروی سرماخوردگی است !

عسل طبیعی سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنزیم‌ها بوده و می‌تواند به خوبی با رادیکال‌های آزاد مبارزه کند، زیرا یک آنتی اکسیدان محسوب می‌شود. علاوه بر این موارد، عسل طبیعی اثر ضد التهابی قوی و خواص ضد باکتریایی بالایی دارد که می‌تواند بدن را در برابر سرماخوردگی، سرفه و گلودرد ایمن کند.

سرکه سیب طبیعی نیز خواص ضد ویروسی و آنتی باکتریایی دارد، بنابراین به کمک دستگاه ایمنی بدن می‌آید. سیر نیز از دوران کهن همواره به عنوان یک دارو شناخته می‌شده و می‌تواند برای انواع بیماری‌ها خصوصا مشکلات تنفسی بدن را بیمه کند. سیر نیز همچون سرکه سیب و عسل، خواص ضد باکتریایی قوی دارد.

قوی‌ترین معجون سرماخوردگی,ساخت معجون سرماخوردگی,تهیه معجون سرماخوردگی,طرز تهیه داروی سرماخوردگی,درمان گیاهی سرماخوردگی,مواد غذایی مناسب سرماخوردگی,دمنوش

مواد مورد نیاز
در این ترکیب سه ماده وجود دارد که همه شما به احتمال فراوان آن‌‎ها را در خانه خود دارید.

نصف فنجان عسل طبیعی
یک چهارم فنجان سرکه سیب طبیعی
چند حبه سیر
نصف فنجان آب

طرز تهیه
در ابتدا سیرها را خرد کنید. سپس تمام مواد را داخل یک ظرف ریخته و آن‌ها را ترکیب کنید. اجازه دهید تا ترکیب یک شب بماند تا همگن شود. صبح روز بعد ترکیب را از صافی گذرانده و آن را در جای تاریک و خنک نگه‌داری کنید.

آنتی بیوتیک زردچوبه و عسل

اکثر خواص زردچوبه از وجود ترکیبی به نام کورکومین ناشی می شود. این ترکیب فعال باعث کنترل التهاب بدن شده و مولکول های خطرناک را نابود می کند. زردچوبه قدرت تخریب باکتری هایی مانند هلیکوباکتری (مسئول اصلی زخم معده و بیماری های گوارشی) را نیز دارد.

میتوان از ترکیب زردچوبه با عسل یک آنتی بیوتیک خانگی ساخت

 در هر خانه ای زردچوبه و مقداری عسل یافت می شود. ریشه زردچوبه و عسل حاوی خواص ضدباکتریایی و ضدویروسی دارند و به تقویت دستگاه ایمنی بدن کمک زیادی می کنند. این دو ترکیب صد در صد طبیعی حتی به طور جداگانه نیز برای مقابله با ویروس ها، باکتری ها و تمام میکروارگانیسم هایی که در عملکرد بدن اختلال ایجاد می کنند استفاده می شوند. با این حال ترکیب این دو برای ساخت یک آنتی بیوتیک موثرتر است و خواص آن ها را بیشتر می کند.
خواص زردچوبه
زردچوبه حاوی بیش از 150 نوع خاصیت درمانی است که از بین آن می تواند به قدرت ضدالتهابی، خواص ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی آن اشاره کرد. اکثر خواص زردچوبه از وجود ترکیبی به نام کورکومین ناشی می شود. این ترکیب فعال باعث کنترل التهاب بدن شده و مولکول های خطرناک را نابود می کند. زردچوبه قدرت تخریب باکتری هایی مانند هلیکوباکتری (مسئول اصلی زخم معده و بیماری های گوارشی) را نیز دارد.
ارسال شده در تاریخ 26 آبان 1397 توسط خدیجه ص با موضوع گوناگون
بازدید : 346

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است