دستگاه سیکس پک ساز و شبیه ساز ورزشی داینا ۲۰۱۹

​ این ماساژور شکمی دارای تکنولوژی تحریک الکتریکی عضله یا EMS می باشد.به این صورت که این فرکانس های ملایم به صورت ریتمیک و ملایم و با سیگنال های نزدیک به سیگنال مغز بطور مستقیم وارد ماهیچه شده و به آن قسمت از بدن که نصب کرده اید دستور چربی سوزی و فعالیت ماهیچه و عضله سازی را می دهد.بنابراین ماهیچه ابتدا چربی سوزی کرده و سپس شروع به ساخت عضله و تمرین بدن سازی میکند.ماساژور می تواند کاربردهای مختلفی از جمله برطرف کردن خستگی، کاهش درد عضلات و یا تقویت ماهیچه ها داشته باشد. شما با استفاده درست از ماساژ می توانید از مزایای بی شمار آن بهره مند شده و مشکلات و موارد آزاد دهنده ای که برای تان پیش می آید، رفع نمایید. ​ ​

نان شیر مال گیس طرز تهیه نان شیر مال سنتی با طرح گیس بافت

نان شیر مال گیس طرز تهیه نان شیر مال سنتی با طرح گیس بافت

نان شیر مال گیس ,طرز تهیه نان شیر مال گیس, طرز پختنان شیر مال گیس  ,نان شیر مال محلی ,نان شیر مال با طرح بافت ,

نان شیر مال گیس ,طرز تهیه نان شیر مال گیس, طرز پختنان شیر مال گیس  ,نان شیر مال محلی ,نان شیر مال با طرح بافت ,

نان شیر مال گیس ارد 500گرم.یک عدد تخم مرغ. شیر 1لیوان.پودر خمیر ترش 1ق غ ،روغن جامد، شکر 5ق غ 100گرم،نمک 1ق م،شکر1ق م برای مخمر،شیر را ولرم میکنیم در حدی که انگشت را نسوزاند فقط کمی گرم شود،خمیر ترش وشکراندازه مخمر را اضافه کرده ده دقیقه استراحت میدهیم بهد همه مواد را با هم مخلوط وخمیری نرم بدست میاید

اگر خمیر به دست چسبید کمی ارد اضافه کنید خمیر را حدود پنج دقیقه ورز دهید وبیست بار محکم به ظرف بکوبید بعد ار 1الی2ساعت استراحت میتوانیم نان را درست کنیم با این اندازه میتوان سه نان شیر مال گیس بافت درست کرد در صورت تمایل میتوانید یک ق چ زرد چوبه به خمیر اضافه کنیم تا رنگ ان زرد شود،خمیر را به سه قسمت کرده وهر قسمت را دوباره به سه قسمت دیگر تقسیم میکنیم روی تخته با کمک دست مانند مار درست میکنیم سه تا را با هم مانند کیس میبافیم ونوکشان را به کمک زرده تخم مرغ میچسبانیم یک عدد زرد ه تخم مرغ را با شیر مخلوط کرده وخمیر را رو مال میکنیم ودر دمای 180 درجه به مدت 15الی 20دقیقه درون فر میپزیم برای گریل کردن روش هم شعله بالای فرا دو یا سه دقیقه روشن میکنیم تا کاملا طلایی شود از فر که بیرون اوردیم کمی کره رویش میمالیم تا براق شود

ارسال شده در تاریخ 14 اسفند 1396 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 712

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است