نکات پخت شله زرد آموزش نکات ریز و مهم پخت شله زرد

نکات پخت شله زرد آموزش نکات ریز و مهم پخت شله زرد

نکات پخت شله زرد

امروز ما نکات پخت شله زرد رو براتون کامل گذاشتم

  نکات پخت شله زرد,پخت شله زرد, آموزش نکات ریز و مهم پخت شله زرد, دستور پخت شله زرد ,نکات ریز دستور شله زرد, طرز تهیه شله زرد,مواد لازم تهیه شله زرد, شله زرد
نکات پخت شله زرد
برنج یا خرده برنج ایرانی 1 لیوان
آب 7 لیوان. شکر ۱.۵ تا دو لیوان
زعفران دمکرده غلیظ یک سوم لیوان
خلال بادام خیسانده در گلاب به میزان لازم
گلاب نصف لیوان.هل دمکرده 3 ق غ
کره یا روغن جامد ۵۰ گرم یا پنج ق غ.
روغن مایع 3 ق غ..
برنج را از شب قبل بدون نمک خیس کنید.
بعد 7 لیوان آب در قابلمه بریزید و صبر کنید تا جوش بیاد.وقتی به جوش آمد حرارت را ملایم کنید و صبر کنید تا برنج کاملا شکفته و مغز پخت شود.کاملا برنج باید حالت شفته پیدا کنه.اگه آب برنج در حال اتمام بود ولی هنوز کامل برنج شکفته نشده بود باید آب بیشتری اضافه کنید.اصلا تا قبل پخت کامل برنج هم نزنید
از قبل به مقدار کافی زعفران سائیده آماده و با کمی آب جوش دم کنید تا خوب رنگ بندازه و بعد از اینکه برنج کاملا پخت و شکفته شد زعفران را اضافه و هم بزنید تا برنج خوب رنگ بگیره.بعد از اینکه برنج خوب رنگ گرفت کره اضافه کنید و بعد شکر بریزید

نکات پخت شله زرد,پخت شله زرد, آموزش نکات ریز و مهم پخت شله زرد, دستور پخت شله زرد ,نکات ریز دستور شله زرد, طرز تهیه شله زرد,مواد لازم تهیه شله زرد, شله زرد


حتما اول زعفران دمکرده را اضافه و وقتی برنج خوب رنگ گرفت بعدکره و روغن مایع رو اضافه کنید و بعد شکر را اضافه کنید
وقتی شکر را اضافه کردید هم بزنید تا خوب حل بشه و شله زرد ته نگیره و بعد خلال بادامی که از قبل در کمی گلاب خیس کردید رو بهش اضافه کنید. گلاب و دم کرده هل هم اضافه کنید .وقتی شله زرد کمی غلیظ شد دم کنی بزارید زیر خرارت رو خیلی خیلی کم کنید و بزارید بیست دقیقه دم بکشه
بعد از این مدت حرارت را خاموش کرده ولی دمکنی رو برای 20 دقیقه دیگه روی قابلمه نگه دارید ..دمکردن مانع آب انداختن شله زرد میشه و باعث جا افتادن و خوش عطر شدن شله زرد میشه
برای تزیین روی شله زرد من از کرم دارچین استفاده کردم …یک ق غ نشاسته گل رو با نصف لیوان شیر سرد مخلوط کردم وقتی کامل حل شد یک ق غ دارچین و دو ق غ شکر اضافه کردم گذاشتم روی حرارت و مرتب هم زدم تا غلظت فرنی بگیره بعد خاموش کردم

نکات پخت شله زرد,پخت شله زرد, آموزش نکات ریز و مهم پخت شله زرد, دستور پخت شله زرد ,نکات ریز دستور شله زرد, طرز تهیه شله زرد,مواد لازم تهیه شله زرد, شله زرد

داخل قیف ریختم و تزیین کردم

ارسال شده در تاریخ 29 دسامبر 2018 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 1,648
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.