دستگاه سیکس پک ساز و شبیه ساز ورزشی داینا ۲۰۱۹

​ این ماساژور شکمی دارای تکنولوژی تحریک الکتریکی عضله یا EMS می باشد.به این صورت که این فرکانس های ملایم به صورت ریتمیک و ملایم و با سیگنال های نزدیک به سیگنال مغز بطور مستقیم وارد ماهیچه شده و به آن قسمت از بدن که نصب کرده اید دستور چربی سوزی و فعالیت ماهیچه و عضله سازی را می دهد.بنابراین ماهیچه ابتدا چربی سوزی کرده و سپس شروع به ساخت عضله و تمرین بدن سازی میکند.ماساژور می تواند کاربردهای مختلفی از جمله برطرف کردن خستگی، کاهش درد عضلات و یا تقویت ماهیچه ها داشته باشد. شما با استفاده درست از ماساژ می توانید از مزایای بی شمار آن بهره مند شده و مشکلات و موارد آزاد دهنده ای که برای تان پیش می آید، رفع نمایید. ​ ​

نکات پخت شله زرد آموزش نکات ریز و مهم پخت شله زرد

نکات پخت شله زرد آموزش نکات ریز و مهم پخت شله زرد

نکات پخت شله زرد

امروز ما نکات پخت شله زرد رو براتون کامل گذاشتم

  نکات پخت شله زرد,پخت شله زرد, آموزش نکات ریز و مهم پخت شله زرد, دستور پخت شله زرد ,نکات ریز دستور شله زرد, طرز تهیه شله زرد,مواد لازم تهیه شله زرد, شله زرد
نکات پخت شله زرد
برنج یا خرده برنج ایرانی 1 لیوان
آب 7 لیوان. شکر ۱.۵ تا دو لیوان
زعفران دمکرده غلیظ یک سوم لیوان
خلال بادام خیسانده در گلاب به میزان لازم
گلاب نصف لیوان.هل دمکرده 3 ق غ
کره یا روغن جامد ۵۰ گرم یا پنج ق غ.
روغن مایع 3 ق غ..
برنج را از شب قبل بدون نمک خیس کنید.
بعد 7 لیوان آب در قابلمه بریزید و صبر کنید تا جوش بیاد.وقتی به جوش آمد حرارت را ملایم کنید و صبر کنید تا برنج کاملا شکفته و مغز پخت شود.کاملا برنج باید حالت شفته پیدا کنه.اگه آب برنج در حال اتمام بود ولی هنوز کامل برنج شکفته نشده بود باید آب بیشتری اضافه کنید.اصلا تا قبل پخت کامل برنج هم نزنید
از قبل به مقدار کافی زعفران سائیده آماده و با کمی آب جوش دم کنید تا خوب رنگ بندازه و بعد از اینکه برنج کاملا پخت و شکفته شد زعفران را اضافه و هم بزنید تا برنج خوب رنگ بگیره.بعد از اینکه برنج خوب رنگ گرفت کره اضافه کنید و بعد شکر بریزید

نکات پخت شله زرد,پخت شله زرد, آموزش نکات ریز و مهم پخت شله زرد, دستور پخت شله زرد ,نکات ریز دستور شله زرد, طرز تهیه شله زرد,مواد لازم تهیه شله زرد, شله زرد


حتما اول زعفران دمکرده را اضافه و وقتی برنج خوب رنگ گرفت بعدکره و روغن مایع رو اضافه کنید و بعد شکر را اضافه کنید
وقتی شکر را اضافه کردید هم بزنید تا خوب حل بشه و شله زرد ته نگیره و بعد خلال بادامی که از قبل در کمی گلاب خیس کردید رو بهش اضافه کنید. گلاب و دم کرده هل هم اضافه کنید .وقتی شله زرد کمی غلیظ شد دم کنی بزارید زیر خرارت رو خیلی خیلی کم کنید و بزارید بیست دقیقه دم بکشه
بعد از این مدت حرارت را خاموش کرده ولی دمکنی رو برای 20 دقیقه دیگه روی قابلمه نگه دارید ..دمکردن مانع آب انداختن شله زرد میشه و باعث جا افتادن و خوش عطر شدن شله زرد میشه
برای تزیین روی شله زرد من از کرم دارچین استفاده کردم …یک ق غ نشاسته گل رو با نصف لیوان شیر سرد مخلوط کردم وقتی کامل حل شد یک ق غ دارچین و دو ق غ شکر اضافه کردم گذاشتم روی حرارت و مرتب هم زدم تا غلظت فرنی بگیره بعد خاموش کردم

نکات پخت شله زرد,پخت شله زرد, آموزش نکات ریز و مهم پخت شله زرد, دستور پخت شله زرد ,نکات ریز دستور شله زرد, طرز تهیه شله زرد,مواد لازم تهیه شله زرد, شله زرد

داخل قیف ریختم و تزیین کردم

ارسال شده در تاریخ 8 دی 1397 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 257

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است