پخت قرابیه شکل لاک پشت آموزش شیرینی های مخصوص عید

پخت قرابیه شکل لاک پشت آموزش شیرینی های مخصوص عید

پخت قرابیه شکل لاک پشت
با این مقدار مواد 30 عدد قرابیه آماده شد

مواد لازم:
?250 گرم کره به دمای محیط رسیده? 1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک 80 گرم )
?1 عدد تخم مرغ
?1 لیوان پودر قند (لیوان یا پیمانه قنادی)
?1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
?نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 قاشق چای خوری )
?آرد به مقدار لازم (به اندازه ای آرد ریخته شود که خمیر مثل نرمی گوش نرم باشد)
?3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
?شکلات چیپسی

پخت قرابیه شکل لاک پشت

پخت قرابیه شکل لاک پشت,دستور قرابیه شکل لاک پشت, آموزش شیرینی های مخصوص عید,شیرینی قرابیه , طرز تهیه شیرینی قرابیه , تهیه قرابیه شکل دار, مواد لازم قرابیه
طرز تهیه و پخت شیرینی قرابیه :
بجز پودر کاکائو بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد آماده شود و خمیر سفتی نشود. یک سوم خمیر را جدا کنید و پودر کاکائو را به دو سوم خمیر اضافه کنید و مجدد ورز بدید. خمیر را با سلفون بپوشانید و حدود 1 ساعت داخل یخچال بذارید. سپس خمیر را از یخچال بیرون آورید و خمیر را گرد کرده شکل لاک پشت بدید. برای چشم ها شکلات چیپسی بذارید و با خلال دندان روی خمیر کمی فشار بدید. بعد از شکل دادن داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید. 15 الی 30 دقیقه در بالکن و یا یخچال بذارید تا خمیر وا نرود. سپس در فر 180 درجه 13_10 دقیقه بپزید. (چون حرارت فرها متفاوت هست حتما مدام کنترل کنید خیلی سرخ شود) بعد از بیرون آوردن از فر صبر کنید خنک شود سپس داخل ظرف سرو بذارید. ( موقعی که گرم است زود خرد میشود) پخت قرابیه شکل لاک پشت

تکرار :طرز تهیه و پخت شیرینی قرابیه :
بجز پودر کاکائو بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد آماده شود و خمیر سفتی نشود. یک سوم خمیر را جدا کنید و پودر کاکائو را به دو سوم خمیر اضافه کنید و مجدد ورز بدید. خمیر را با سلفون بپوشانید و حدود 1 ساعت داخل یخچال بذارید. سپس خمیر را از یخچال بیرون آورید و خمیر را گرد کرده شکل لاک پشت بدید. برای چشم ها شکلات چیپسی بذارید و با خلال دندان روی خمیر کمی فشار بدید. بعد از شکل دادن داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید. 15 الی 30 دقیقه در بالکن و یا یخچال بذارید تا خمیر وا نرود. سپس در فر 180 درجه 13_10 دقیقه بپزید. (چون حرارت فرها متفاوت هست حتما مدام کنترل کنید خیلی سرخ شود) بعد از بیرون آوردن از فر صبر کنید خنک شود سپس داخل ظرف سرو بذارید.

ارسال شده در تاریخ 16 اسفند 1397 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 206

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است