پیش غذایی مناسب با قارچ بهترین پیش خوراک و مقوی

پیش غذایی مناسب با قارچ

پیش غذایی مناسب با قارچ بهترین پیش خوراک و مقوی

پیش خوراک با قارچ

مواد لازم کنسومه قارچ

  • سینه مرغ نگینی : ۱ پیمانه
  • قارچ خردشده : ۲۰۰ گرم
  • آرد : ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری
  • پنیر پیتزا : به میزان لازم
  • خامه : ۱ پاکت
  • عصاره مرغ : دو عدد
  • تخم مرغ آبپز : یک عدد
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • آبلیمو : به میزان لازم
  • کره : ۵۰ گرم

طرز تهیه کنسومه قارچ

۱٫ قارچ را با کمی کره ، نمک و آبلیمو تفت میدهیم .

۲٫ آب مرغ و مرغ نگینی شده را با ذرت روی حرارت گذاشته و سپس قارچ تفت داده شده و سفیده تخم مرغ رنده شده را به آن اضافه می کنیم .

۳٫ خامه را با مقداری از آب کنسومه مخلوط کرده ، سپس نمک ، فلفل و آبلیمو را به آن اضافه میکنیم ، و بعد آهسته به مابقی مواد اضافه میکنیم .

۴٫ آرد و کره را کمی تفت داده تا طعم خامی آن از بین برود ، سپس با مقداری از آب کنسومه حل کرده تا گلوله نشود و بعد به ظرف اضافه میکنیم و میگذاریم تا کنسومه به خوبی جا بیفند .

۵٫ در نهایت کنسومه قارچ را در ظرف مورد نظر ریخته و پنیر پیتزا را روی آن میپاشیم .

...
این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
نوشته شده توسط در تاریخ 3 اردیبهشت 1395 با موضوع آشپزی | بازدید : 222