پیچاق قیمه اردبیل طرز تهیه ‍ پیچاق قیمه اردبیل ⛱ غذای سنتی و محلی اردبیل

پیچاق قیمه اردبیل طرز تهیه ‍ پیچاق قیمه اردبیل ⛱ غذای سنتی و محلی اردبیل

پیچاق قیمه اردبیل ,طرز تهیه ‍پیچاق قیمه اردبیل ,  غذای سنتی و محلی اردبیل, قیمه اردبیل , طرز پخت پیچاق قیمه اردبیل, پیچاق قیمه غذای سنتی اردبیل , طرز تهیه پیچاق قیمه نحوه پخت پیچاق قیمه, مواد لازم برای پیچاق قیمه, درست کردن پیچاق قیمه, نحوه پخت غذاهای محلی, آشنایی با انواع قیمه ها, آشنایی با غذاهای محلی

‍ پیچاق قیمه اردبیل ⛱

مواد لازم جهت تهیه پیچاق قیمه :

 گوشت گوسفندی خرد شده  400 گرم

 پیاز متوسط  4 عدد

تخم مرغ 4 عدد

خلال باادام   1/2 پیمانه

زعفران پودر شده   1/2 قاشق چای خوری

برگ مو  2 عدد

آب  1لیتر

کره محلی 100 گرم

آبغوره یا آب لیمو  1 قاشق غذا خوری

ادویه خورشتی (  کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک )  به میزان لازم

پیچاق قیمه اردبیل ,طرز تهیه ‍پیچاق قیمه اردبیل , غذای سنتی و محلی اردبیل, قیمه اردبیل , طرز پخت پیچاق قیمه اردبیل, پیچاق قیمه غذای سنتی اردبیل ,

?طرز تهیه??

?اول که ی پیاز رنده میکنیم وبا کره تفت میدیم تاطلای بشه بعد زردچوبه و فلفل. دارچین.روبهش اضافه میکنیم وبعد سیصد گرم گوشت گوسفند رو بهش اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم و یک قاشق غذاخوری هم رب گوجه به گوشت اضافه میکنیم و یک ربع باحرارت کم تفت میدیم وبعد یک پیمانه خلال بادام بهش اضافه میکنیم و باهم تفت میدیم و سه پیمانه آب بهش اضافه میکنیم وبا حرارت کم میزاریم تا گوشت  بپزه ودرنمک ودوقاشق آب لیمو هم بهش اضافه میکنیم ودر آخر هم  وبه تعداد خانواده داخلش تخم مرغ می شکنیم ودر قابلمه رو میزاریم تا تخم مرغها بپزه

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2n0eHFq
نوشته شده توسط در تاریخ 9 مرداد 1397 با موضوع غذای ایرانی | بازدید : 700
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *